De kracht van ons aanbod

ALLES wat hier volgt weet je al maar toch lijst ik het nog eens op voor jou ;-))). Nadien leg ik nog eens uit hoe ons aanbod de ultieme oplossing biedt.

Tijd is een kostbaar goed maar ENERGIE nog meer! Daarom geef ik hierbij nog eens een top10 van hoe je jouw lichaamsenergie op peil houdt!

1. Controleer stress ; vermijd langdurige stress periodes door ademahalingsoefeningen, meditatieoefeningen en lichaamsoefeningen.

2. Beweeg op tijd; hierdoor maak je nieuwe cellen aan om teveel aan energie tijdig te verbranden en jouw bloed en zuurstofcirculatie te bevorderen. Je verhoogt jouw dopamine level waardoor je je opnieuw springlevend voelt.

3. Balanceer je werk; vervul eerst prioritaire zaken en delegeer op tijd secundair werk

4. Rook niet; het is niet alleen heel ongezond; het bevordert bovendien slapeloosheid.

5. Slaap minder !! Een vreemd advies maar zeker de moeite om te proberen voor zij die niet gemakkelijk in slaap vallen. Ga later slapen en zet je wekker na vier uur slaap. Je zal wat moe zijn de dag nadien maar elke dag ga je gemakkelijker in slaap vallen en zet je je wekker een half uurtje later. Na een week heb je jouw biologisch slaapritme terug 😉

6. Creeeer een gezonde relatie met eten; ga niet te streng diëten maar verkies liever voeding die je verzadigt zodat je brein ook gelukkig is. Fruit en vezels zijn een optimale keuze voor het ontbijt. Eiwitten en gezonde vetten zijn de beste keuze voor de lunch. Eet ook minder ! Ontbijt en lunch zijn de beste maaltijd-momenten. Beperk je diner tot een stuk fruit of klein sla-tje en neem dit voor 18 uur. Hierna ligt jouw spijsverteringsstelsel nagenoeg stil en wat zich dan opstapelt wordt niet meer verbrand. Volg je intermittent fasting dan kies je het best om te eten rond 7 of 8 uur en rond 13 of 14 uur ; niet meer later.

7. Let op met koffie ! Koffie geeft absoluut een boost maar let op dat je je nieren er niet mee drooglegt; je drinkt beter thee. Ook niet teveel natuurlijk.

8. Vermijd alcohol en als je toch zin hebt in een glaasje drink dit dan s’avonds en zeker niet smiddags of in de late namiddag.

9. Drink veel water ! Drink 2 liter water per dag ! Water zuivert jouw lichaam, verbetert jouw concentratie, verhoogt jouw energie, voorkomt stress, verlaagt hoofdpijn, verbetert je stofwisseling, verschoont jouw huid! Andere dranken vervangen de functie van water niet !!

10. Sex is de beste Q-time ! Check hiervoor al mijn voorgaande inspiraties ;-)))))

Omdat onze SWEET, HAPPY EN JUICY SOULSATIONS de beste ondersteuning bieden op dit lijstje zetten we ons SOULDANCE aanbod nog eens extra in het licht.

Een gezonde vitaliteit stimuleert immers jouw mentaal, lichamelijk en seksueel welzijn.

Onze 3 Soulsations bieden op deze 3 niveau’s de ideale oplossing.

In de SWEET SOULSATIONS leer je bewust bewegen en dans je vanuit je gevoel, vanuit je ziel en jouw emoties. Dansen brengt je immers op verkenning in jezelf en in je lichaam. We verbinden lichaam en geest; komen uit ons hoofd en zakken in ons lijf, in ons gevoel. We openen onze chakra’s en bevorderen de energiestroom. Het intens contact met je innerlijke zelf voedt jouw levenslust, jouw creativiteit, je veerkracht, je schoonheid, jouw unieke zelf. We omarmen onze vrouwelijkheid en leren sensueel dansen op de meest exotische ritmes zoals Salsa, Bachata, Samba, Kizomba en Cumbia.

Naast de dans- en lichaamsbewegingen leer je ook meditatie- en ademhalingsoefeningen die jouw mentaal welzijn onderbouwen en je een gezondere balans vindt in je persoonlijkheid, je relatie en je dagelijkse activiteit.

Onze HAPPY SOULSATIONS zijn gebaseerd op Zumba® met een extra knipoog naar de ziel. Intense lichaamsbewegingen en zwoele ritmes drijven onze energie op kracht en in verbinding met ons gevoel en onze expressie. Je drijft je conditie op zonder enige moeite want Zumba® is super leuk en tevens heel gemakkelijk. Telkens geniet je van een sportief feest.

Na enkele lessen leer je de basis van heel veel Latijns-Amerikaanse dansen zoals Salsa, Merengue, Axé, Samba, Cumbia, Bachata, Rumba en zoveel andere ritmes. In combinatie met Europese Urban moves en Oosterse invloeden kom je in een smeltkroes van dansculturen en krijg je een heel plezante dansmix.

Bij onze JUICY SOULSATIONS gaan we een stapje verder op verkenning in onszelf. We herontdekken onze seksuele identiteit. We starten met nieuwe lichaamsbewegingen en al dansend herstel je het contact met de bekkenbodemspieren, alle ruggenwervels en de borstomgeving. We gaan intens en subtiel om met sensaties in ons lichaam en erkennen een zachtere en rijke gevoelsbeleving.

We leren volgens het Taoïsme hoe we seksuele energie omzetten in een gezonder, vitaler en krachtiger bewustzijn. We cultiveren en transformeren deze energie en vinden harmonie met onszelf en onze partner, voelen een wilde vrijheid en intens geluk.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

17 mei 2022

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *