OP ONTDEKKINGSREIS NAAR JEZELF EN IN JE RELATIE

Happy Soul, Happy Travel

Op reis gaan vervult onze verlangens naar rust, ontspanning en vrijheid. Elk jaar opnieuw kijken we uit naar die welverdiende vakantie. We zoeken op tijd de zon op maar een snel veranderende maatschappij vergroot nog meer het verlangen naar de zon in ons huis en in ons hart.

Daarom boeken we best tijdig een reis naar onze ziel waar we op ontdekking en verbinding gaan in onszelf en onze relatie om dan ook dubbel zoveel te genieten van elkaar, van ons gezin; elke dag opnieuw, ook op vakantie.

Echter wil dit niet voor iedereen of elke relatie zo evident zijn.

Erken je een fase in je leven met vele emoties en verwikkelingen die niet alleen jezelf maar ook je relatie en je doeleinden aantast?

 • Je lacht en maakt ontzettend veel plezier maar eigenlijk ben je eenzaam en alleen.
 • je ervaart een gebrek aan zelfliefde en zelfwaardering.
 • Je zet telkens door maar toch voel je momenten van twijfel en hoop.
 • Je zit met 101 frustraties die elke week opnieuw voor relatieproblemen zorgen.
 • Je wilt als vrienden kunnen praten en als geliefden opnieuw kunnen verbinden.
 • Je neemt een rol aan waarin je jezelf niet meer herkent.
 • Jouw partner is helemaal anders dan dat je hem/haar hebt leren kennen.
 • Je wenst een beter voorbeeld voor je kinderen te zijn.
 • Je voelt verwaarlozing en weet niet waar het vandaan komt.
 • Je ontdekt heel wat onenigheid en bondgenootschappen in je samengesteld gezin.
 • Je voelt je belemmerd in jouw levensvreugde. Je hunkert naar meer intimiteit.
 • Je verlangt naar onmogelijk veel liefde en genot onder de lakens.

Omgekeerd als single zou je allerlei verlangens en frustraties willen doorstaan in ruil voor geborgenheid, verbinding en lichamelijke genegenheid.  Echter vind je het ontzettend moeilijk om een relatie aan te gaan.

Ben je in relatie of niet, een onbevredigd gevoel bouwt zich langzaam op en nestelt zich in jezelf. Het langdurig pantseren van emoties kan zorgen voor lichamelijke blokkades. Eveneens ga je jouw innerlijke zelf wegcijferen en gaat je vitaliteit achteruit. Een tekort aan intimiteit beperkt jouw seksualiteit.

Als je erin gelooft dat het kan en je bewust bent dat je het verdient om jezelf terug te vinden dan kan ik jou helpen. De reis naar liefde, verbinding en geluk is mijn expertise. Ik breng jou in beweging naar jouw ziel en/of in je relatie. Je gaat samen met mij door berg en dal, boven en onder water. Mogelijks zie jij nu een moeilijke trektocht waar jij en je partner een zware rugzak dragen.

 

Je zou het liefst een andere koers nemen, die weg waar jouw diepste verlangens kunnen vervuld worden? Wel, die weg gaan we op!

De rugzak wordt snel een stuk lichter. We (her)ontdekken mooie plekken, omarmen bezienswaardigheden en vinden kleine diamantjes. Jullie eten opnieuw van de liefde omdat je jezelf en je lichaam een stem geeft.

Ik begeleid jou of jullie met Love Coaching naar de mooiste lagunes, verborgen bronnen en hemelse paradijsjes. Jullie zwemmen naar magie, eenheid en verwondering.

Tijdens deze ontdekkingsreis leer ik je ook bewegen op een manier waarin je adem op reis gaat doorheen je lichaam, emoties prikkelt, energiecentra opent en meevoert naar unieke ervaringen en intense gevoelens.  Ik breng jou in de wereld van Souldance waarin je nieuwe manieren ontdekt om dichter bij jezelf te komen, jouw bewustzijn beter te ontwikkelen en jezelf te beminnen. Je zal opnieuw leven vanuit je pure zelf.

Na enkele coaching sessies ontdek je meer balans in jouw sensualiteit, je vrouwelijkheid en je seksualiteit waarin je de magie van overgave ontdekt, jouw libido ongekende hoogtes bereikt en je samen met je partner een wilde vrijheid erkent.

 • Wil jij opnieuw balans in jezelf en in jouw relatie?
 • Hunker je naar een mentaal, lichamelijk en seksueel evenwicht?
 • Zoek je als single dame een verrassend avontuur?
 • Wil je opnieuw kunnen praten en verbinden met jezelf en je partner of een potentiële geliefde?
 • Geef je bedrog of ontrouw nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden?
 • Wens je jouw seksleven opnieuw vuur in te blazen met hartstocht en betovering?
 • Geluk delen en voelen, jezelf neerzetten in jouw relatie en samen boven die horizon genieten van zon, vreugde en genot?

Wie ben ik?

Als Seks- en Relatiecoach help ik vrouwen en ook koppels om het spoor van knooppunten in zichzelf en in hun relatie terug te vinden en er doorheen te walsen. De dans van het leven is een uitdaging voor ieder van ons. Het verbindt fysieke, emotionele, mentale, spirituele, natuurlijke en universele energie. 

Hier is geen routeplan of wereldkaart voor handen. Een gids en het juiste kompas helpen ons in de goede richting naar het groots avontuur van ons leven. Ik vind voldoening en bevrediging door mijn energie en krachten te delen, te verbinden en te vermenigvuldigen met nieuwe veerkracht

Het geloof in mezelf en een goed vertrouwen in anderen brachten me telkens waar ik wou zijn.

Dansen heeft mij vaak letterlijk doorheen het leven op het rechte been gehouden. Hierin vind ik altijd de eenheid met mezelf en verbind ik beter met mijn energie.

Dansen geeft mij kracht en plezier, maakt me bewust van emoties, voedt mijn innerlijke schoonheid en verhoogt mijn sexappeal. Het is mijn talisman op reis naar liefde, verbinding en geluk. Dat wil ik ook jou laten ervaren met Souldance, een vast onderdeel in mijn coachings.

Wat mag je verwachten?

Tijdens onze coachingsessies gaan we op ontdekkingstocht in onszelf naar meer zelfliefde en intimiteit. We onderzoeken de polariteit tussen onze vrouwelijke en mannelijke energie, verscherpen onze zintuigen en bewegen onze emoties. We kijken waar jij opnieuw helder kunt stralen.

We zoeken samen naar wat bij jou of jullie past en doorbreken patronen. We leren onze aandacht te vestigen op toegankelijkheid, ontvankelijkheid en betrokkenheid naar elkaar toe. We zoeken uit welke liefdestaal jullie bindt en trachten verbindend te communiceren.

Zowel in verbinding tot jezelf als in verbinding met je partner beogen we balans te vinden; zowel mentaal, lichamelijk als seksueel. Ik werk hierin vanuit een holistische visie waarin zowel fysieke, mentale, emotionele, maatschappelijke, natuurlijke en persoonlijke ontwikkelingen een rol spelen.

 Ben je single dan leren we uit vorige relaties en kijken we wat jou verder helpt naar een nieuw avontuur. We zoeken vooral naar een manier waarop jij weer kan schitteren vanuit zelfliefde en eigenwaardering.

Ons bewustzijn, onze energie en onze sensitiviteit zijn belangrijke tools om mee te werken. Dansoefeningen, meditaties en lichaamsbewegingen stimuleren jouw vermogen om intenser tot jezelf te komen en jouw innerlijke krachten te omarmen.

Werken negatieve emoties lichamelijke blokkades in de hand dan leer ik jou energetisch lichaamswerk uit te voeren. Een gebalanceerd en gezond innerlijk lichaam zijn opportuun om vitaal te blijven en te genieten van je levenskracht.

Na enkele coachinggesprekken krijg je oefeningen mee naar huis om een hoger niveau alsook een betere balans te bereiken in jezelf als met je partner. Jullie versterken daadkracht met een betere verbondenheid en autonomie en vervullen elkaars verlangens.

We gaan de breakdance in ons hoofd loslaten, met ons hart in verbinding gaan en de salsa dansen. Frustraties worden muziekinstrumenten en gitaarspelen kinderspel.

Ons doel is een intens bevredigende relatie met onszelf en/of onze partner.

Uiteraard gaan we een stapje hoger en zal een partijtje seks opnieuw of voortaan als muziek in de oren klinken. Jullie beleven seks van nu af aan passioneel op de zwoele ritmes van de samba, jullie leren energie verrijken en delen met je partner en ervaren intens bevredigende en verschillende orgasmes. Liefde en genot worden een drug of jullie dagelijkse magische cocktail.

Pakketten

BigLove

 • We werken aan zelfliefde, innerlijke rust, acceptatie, zelfbeminning, zelfvertrouwen en waardering
 • Onderzoeken dezelfde waarden bij onze partner verbinden ons hiermee en groeien naar een balans
 • We helen emotionele en lichamelijke pantseringen
 • Vernieuwen onze relatie in beweging en begrip; we leren de basisprincipes en Sweet Soulsations van Souldance
 • We werken met onze sensuele energie en vrouwelijke kracht en omarmen deze in het dagelijks leven
 • We leren enkele swingende en ritmische solo dansbewegingen
 • Kiezen voor liefde, ontdekken onze diepste verlangens en verbinden ons hiermee; lichamelijk en energetisch
 • Beide partners vinden de weg naar vrijheid en geluk

Je krijgt:

 • 5 coachingsessies van 1,5 uur + begeleiding oefeningen en opvolging
 • Werkboek, lichaamsbewegingen, Souldance Sweet Soulsations video’s, dansoefeningen, massageoefeningen, toegang tot onze LoveTravelDance-Academy op Facebook
 • 10% korting bij deelname aan onze Workshops
595€ incl BTW

 XLove

 • Biglove-traject inclusief; van hieruit gaan we intenser op reis naar vrijheid en geluk
 • We herontdekken ons erotisch kapitaal; onze levenskracht, onze creativiteit, ons sexappeal, onze lusten, onze veerkracht, onze innerlijke schoonheid, onze unieke zelf.
 • We onderzoeken onze energie, onze intimiteit, sensualiteit en sexualiteit en de verbinding hiervan onderling. We maken kennis met de Juicy Soulsations binnen onze Souldance.
 • Elke seksuele ontmoeting wordt een unieke reis op zich waar je telkens een andere passionele dans beleeft! Ik breng jou in de wereld van Sacred Love & Sexuality, de Tao en Tantra waarin je diepextatische seks ervaart.

Je krijgt:

 • 20 coachingsessies van 1,5 uur + begeleiding oefeningen
 • Werkboek, lichaamsbewegingen,  Souldance Sweet & Juicy Soulsations, dansoefeningen, massageoefeningen, dansvideo’s, principes en technieken rond energetische heling en Tantrische seksbeleving, toegang tot onze LoveTravelDance-Academy op Facebook
 • 10% korting bij deelname aan onze Workshops
3495€ incl BTW (gespreide betaling mogelijk)

LOVE

 • losse coaching sessies
 • afhankelijk of je dan wel een meer mentaal, lichamelijk of seksueel evenwicht zoekt passen wij onze coaching aan
 • betaling gebeurt per uur en na elke sessie
 • de sessies kunnen worden afgewisseld individueel of in koppel
 • optioneel worden oefeningen in energetische heling aangeleerd

Je krijgt:

Uurtarief van 70€ incl BTW

 SMiLe

 • Je vindt alle info op onze SMiLe – pagina;
 • SMiLe staat voor Seksueel, Mentaal en Lichamelijk in evenwicht. We groeien intens naar harmonie; intellectueel, fysisch en sensueel
 • We leren verbindend werken met onze energie, onze zintuigen en onze seksualiteit. We maken kennis met de apotheek in ons lichaam en leren verschillende medicijnen aanmaken; allemaal puur natuur !
 • We vergroten ons vitaal vermogen en onze levenkracht.

Je krijgt:

 • 15 coachingsessies van 1,5 uur individueel en in groep + begeleiding oefeningen
 • Werkboek, lichaamsbewegingen,  Souldance Sweet, Deep & Juicy Soulsations, dansoefeningen, massageoefeningen, dansvideo’s, principes en technieken rond energetische heling en Tantrische seksbeleving, toegang tot onze LoveTravelDance-Academy op Facebook..
2023€ incl BTW (gespreide betaling mogelijk)

Praktisch

Ik coach zowel vrouwen individueel of samen met hun partner in een relatie, familie of samengesteld gezin. We bepalen samen het reisdoel en gaan het avontuur vertrouwd en zelfverzekerd tegemoet. Je kiest voor afzonderlijke sessies of een traject.

Ik coach ook singles dames die hun reis willen boeken naar geliefde bestemmingen in zichzelf om nadien met z’n tweetjes te herbeleven in een nieuw avontuur naar BigLove, XLove of SMiLe.

Het coachingtraject kan live plaatsvinden in mijn praktijk te Oudenaarde of virtueel via zoomsessies. Bovendien kunnen naar wens enkele gesprekken op locatie doorgaan al wandelend.

1. Kennismaking

Een kennismaking is gratis en kan geboekt worden via deze link onderaan. Dit gesprek duurt maximum een half uur waarin we uitzoeken of we samen op reis kunnen gaan naar liefde, verbinding en balans in jezelf of jouw relatie. Dit gesprek kan telefonisch of via zoom.

2. Intakegesprek

Een intakegesprek wordt samen afgesproken en vindt plaats in onze praktijk of via zoom. Bij een intake bepalen we het reisdoel van jullie nieuw avontuur en leggen het programma van jouw ontdekkingsreis vast.  Een intakegesprek duurt max 1,5 uur.

3. Coachingsessies

Jullie opteren voor het BigLove of Xlove traject zoals hierboven omschreven. Na een BigLove-traject kan uiteraard ook de Xlove bijgeboekt worden. Kies je voor een mentaal, lichamelijk en seksueel evenwicht dan lacht ons SMiLe- traject jou toe. In alle trajecten krijg je naast coachingsessies ook een werkboek, begeleiding rond de bewegings-, meditatie en massageoefeningen, dansvideo’s en de toegang tot onze LoveTravelDance-Academy. Optioneel kan je bij ons de dans- en groepsworkshops bijwonen. De coachingsessies worden in samenspraak en tijdig ingepland.

Veelgestelde vragen

Kan ik indien nodig een coachsessie bijboeken?

Absoluut, een extra coachsessie kan ons extra in beweging brengen of is gewoon noodzakelijk om ons reisdoel te bereiken. Tijdens het coachingtraject bespreken we samen de verlenging op het reisprogramma. We werken met een bijkomend uurtarief van 70€

Ik heb nood aan inspiratie maar wens momenteel geen coaching

Je kan heel vrijblijvend lid worden van onze GRATIS LoveTravelDance – Academy op Facebook. Dien een verzoek in en ik verwelkom jou in onze inspiratiegroep. Eveneens kan je gratis een kennismakingsgesprek boeken waarin ik jou reeds in een goede richting kan  begeleiden.

Ik wens liever voor de coaching te betalen na elke sessie.

Gespreide betaling is zeker mogelijk. We werken aan een uurtarief van 70€/uur.  

Wat als ik midden het traject even wil pauzeren of de reis wil stoppen?

Een adempauze kan heel wat in beweging brengen dus is zeker mogelijk. We kunnen afspraken gemakkelijk verschuiven naar een beter geschikt moment. Voor annulaties tijdens het coachingtraject verwijs ik graag naar onze contractvoorwaarden. 

Wat als ik na de intake beslis om niet in een traject te stappen

Tijdens het intakegesprek bespreken we uitvoerig hoe we tewerk gaan. Hierin volg ik tevens de inspraak, noden en behoeften van de klant en samen leggen we het pad uit om het gewenste doel te bereiken. Indien de klant beslist om niet of niet meteen van start te gaan met het coachingtraject wordt hier geen enkel gevolg aan gegeven.

Kom binnen en dans

Laten we kennismaken

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in de online agenda. Kennismakingen gaan online door, via Zoom.

Je ontvangt na bevestiging van je afspraak een e-mail met daarin de praktische details.

LOVE TRAVEL DANCE

Nathalie De Cock

nathalie@lovetraveldance.be
+32 497 88 58 23
+32 55 60 87 75

Bronstraat 19
9700 Mater (Oudenaarde)

BTW-nummer: BE0598.782.582