Over Nathalie

SEKSUEEL, MENTAAL, LICHAMELIJK in evenwicht

dankzij mijn

SMiLe

Lachen is de basis voor geluk

En iedereen kan lachen, toch?

Ik geloof dat elke vrouw een wereld aan innerlijke kracht kan creëren

waardoor ze niet alleen zichzelf, maar iedereen rondom haar gelukkig maakt.

Zonder glimlach is elke vrouw, net als  Mona Lisa een uniek kunstwerk.

Met een glimlach is elke vrouw een waarachtig meesterwerk!

Mijn glimlach

Het grootste cadeau die we krijgen in ons leven – naast onszelf uiteraard – is toch onze glimlach. Het leukst is wanneer deze vanzelf op onze snoet komt maar wat nog beter is, is dat onze glimlach de meest belangrijke gids naar geluk is en dus niet enkel het resultaat.

GGG ….

Onze G-spot is er niets tegenover …. nee, das niet waar 😉

Lachen doe ik wanneer ik vrijheid geniet. Vrijheid voel ik wanneer ik mentaal, lichamelijk en seksueel in evenwicht ben.

Teveel vrouwen die ik ontmoet ervaren praktische vrijheid maar geen zielsvrijheid en geen seksuele vrijheid. Daarom heb ik ons SMiLe – progamma opgezet voor alle vrouwen die kiezen voor een eeuwige glimlach en een mentaal, lichamelijk en seksueel evenwicht. Dit evenwicht bereik je het snelst door (zelf)liefde, innerlijk reizen en te dansen met je ziel. Vandaar ook de naam van deze website;

 

LOVE TRAVEL DANCE

 

LOVE staat voor liefhebben, beminnen, zelfliefde, genegenheid en toewijding maar vooral over liefde ‘VOELEN‘; het gaat over die intense hartsverbinding die je voelt in je geest en lichaam voor jezelf en voor je partner.

TRAVEL staat voor jawel de geweldige weekends en dansvakanties die we aanbieden maar nog veel meer voor de INNERLIJKE REIS die je maakt in verbinding met je geest, je ziel, je lichaam en jouw Yoni.

DANCE staat voor ons SOULDANCE – aanbod waarin we dansen naar onze ziel op mentaal, lichamelijk en seksueel niveau. Bovendien staat het voor dat ultieme vrijheids- en geluksgevoel waarin alle cellen in ons lichaam een vreugdedansje maken wanneer we contact maken met onze hogere intelligentie, wanneer we energiek en volluit dansen en wanneer we genieten van een diepgaand orgasme.

 

Wie ben ik?

Ik ben een sensitief, dynamisch, liefdevol, creatief en ondernemend persoon

LEVENDIG, VEERKRACHTIG en AVONTUURLIJK

Leef samen met Bart, de meest energieke man ter wereld

Gelukkige mama van 2 tienerdochters en 2 jongvolwassen plusparels

Samengesteld gezin wonende te Mater in de Vlaamse Ardennen

Afgestudeerd in Licentiaat Handelswetenschappen – Marketing

Een eerste passie in Toerisme gevonden als reisagent in Business en Leisure

Vervolgens zelfstandig actief als reisadviseur en dansinstructrice met Travel & Dance

Nadien opgeleid tot Seks- en Relatiecoach

Nu ook Energetisch Therapeut in de Healing TAO

 

Vandaag jouw reisgids naar

liefde, verbinding en geluk.

Mijn filosofie

Ons leven ontstaat uit liefde.

Vanuit de moederschoot groeien we naar zelfstandigheid en betrokkenheid. We leren waarden en normen en zoeken verbinding met onszelf en onze omgeving naar persoonlijke groei. We hebben de keuze en immers de vrijheid om liefdevol te groeien naar verbinding en geluk.

Voor een goede relatie met onszelf zoeken we naar zelfliefde, gaan we op ontdekking naar onze wensen en behoeften en streven we ernaar onze doelen waar te maken. Ook in een partnerrelatie omarmen we de liefde voor elkaar, zoeken we uit waar ons pad elkaar kruist, waar we onze krachten verbinden en optillen naar een hoger niveau om uiteindelijk die ultieme balans te vinden in harmonie met onszelf en met elkaar.

Met LOVE TRAVEL DANCE wordt de ziel geliefd, gaat ze op reis en ontdekking naar verbinding en danst ze vol vreugde met voldoening en gevoel van hemelse vrijheid. De dans van het leven is veel gemakkelijker met een mentaal, lichamelijk en seksueel evenwicht. De reis naar liefde, verbinding en geluk is mijn levensfilosofie en deel ik graag met anderen.

Waarom ik ?

 

 

Je kiest voor mij:

 • omdat je net als ik jouw vrouwelijke kracht super belangrijk vindt.
 • omdat je dieper wilt gaan voelen in je onderliggende lagen en ik jou hiervoor handvaten aanbiedt.
 • omdat het leven is wat jij creëert, wat jij beweegt, wat jij zin geeft.
 • omdat ik heel open, eerlijk en rechtvaardig ben.
 • omdat ik oordeelloos de vrijheid neem om jou met liefde te helpen.
 • omdat ik sensitief en energetisch aanwezig ben.
 • vanuit het hart.
 • vooral omdat ik werk op 3 niveaus en dus niet enkel mentaal en lichamelijk. Seksualiteit is immers de bron van vrouwelijk evenwicht.
 • omdat ik puurheid en stroming meedraag; mentaal, lichamelijk en seksueel. Ik geloof dan ook dat dit de gezondste manier is om bewust en ‘vol’ door het leven te gaan.
 • omdat ik het beste resultaat beoog !

 

 

 

 

Zotte weetjes 😉

 • Ik voel me vaak loslopend wild
 • Ik ben heel avontuurlijk; ook in mijn fantasie 😉
 • Ik ben chaotisch maar vind orde in de wanorde
 • Ik hou van alle soorten muziek maar er moet karakter inzitten
 • Ik ben helemaal zot van actrice Renée Zellweger
 • Ik ben dol op grote honden
 • Ik ben soms naïef maar vind dit een geweldige kennisbron
 • Mijn baas zei ooit; Nathalie je bent te service-minded ;-)))))
 • Ik hou van kinderen
 • Ik loop veel in de natuur
 • Ik knutsel en teken graag
 • Ik ben gek op palmbomen
 • Ik heb een voorliefde voor Brazilië
 • Ik heb schoenmaat 44 dus ja, ik heb een sterke gronding 😉
 • Ik hou van mensen die zichzelf zijn
 • Ik ben zot leergierig
 • Ik dans op tafels
 • Ik draag heel veel liefde
 • Ik wil de wereld zien
 • Ik verzamel dansbeeldjes
 • Ik eet veel te graag
 • Ik durf zot uit de hoek komen
 • Ik vind vertrouwen en veiligheid enorm belangrijk
 • Ik ben bescheiden
 • Ik lach veel
 • Ik heb ‘genoeg’ geduld dus niet ‘teveel’
 • Ik wil het goed voor iedereen maar ben geen pleaser!
 • Ik wil voor altijd vrij zijn

 

En met welke krachtige dame heb ik de eer?

Mag ik jou ook wat beter leren kennen en wens je te  verbinden met een geweldige groep gelijkgestemde dames maak je dan GRATIS lid van onze Love Travel Dance – Academy via onderstaande link of contacteer mij meteen voor meer info rond één van onze programma’s via een gratis kennismakingsgesprek (maak een afspraak onderaan)

https://www.facebook.com/groups/lovetraveldance.academy

 

Kom binnen en dans

Laten we kennismaken

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in de online agenda. Kennismakingen gaan online door, via Zoom.

Je ontvangt na bevestiging van je afspraak een e-mail met daarin de praktische details.

LOVE TRAVEL DANCE

Nathalie De Cock

nathalie@lovetraveldance.be
+32 497 88 58 23
+32 55 60 87 75

Bronstraat 19
9700 Mater (Oudenaarde)

BTW-nummer: BE0598.782.582