Free sensations

 Versterk jouw energieke en goddelijke vrouwelijkheid !

maak kennis met souldance

Klaar voor een

flinke ‘YOU’-boost?

Je bent ambitieus, ondernemend, energiek en zorgzaam maar stiekem of onbewust leef je voorbij aan je eigenbelang. Indien de harmonie in jezelf verdwijnt geraak je uitgeteld, neerslachtig en opgebrand.  Hierdoor verlies je de verbinding met jouw authentieke zelf, je lichaamsgevoel en jouw seksuele identiteit.

Ik zet vrouwen aan om op een leuke, beweeglijke en dansende manier opnieuw contact te zoeken met hun innerlijke zelf, voeling te krijgen met hun lichaamskracht en hun veelheid aan energie om hiermee zelfheling toe te passen.

We bezitten namelijk een schatkist vol parels en kracht en benutten maar 30% van ons potentieel.

Met SOULDANCE ontdek jij de andere 70%!

Ontdek hoe jij op een eenvoudige en natuurlijke manier jezelf kan omarmen met meer zelfliefde en zelfzorg.

Volg de video en ervaar meteen onderstaande voordelen

  • hoe je heel snel en eenvoudig contact maakt met je energie
  • hoe je snel opnieuw helder en alert wordt
  • hoe je jouw gedachten verruimt
  • hoe je jezelf een knallende energieboost geeft
  • hoe je meer voeling krijgt met jezelf
  • hoe je intens in verbinding komt met je ziel
  • hoe je meteen vanuit je hoofd in je lijf zakt
  • hoe je de energie in je bekken kan voelen stromen
  • hoe je contact maakt met je vrouwelijke oerkracht
  • hoe je seksuele energie een eerste impuls geeft

>>>> en ontdek nu ook in ons GRATIS VALUE E-BOOK hoe jij ten volle jouw GODDELIJKHEID kan omarmen !!

VOEL jouw energie en observeer de vibraties in jezelf.

Bewustwording, voeling en contact met jouw fysieke, intellectuele en sensuele vibes zijn essentieel om opnieuw een evenwicht te creëren met jezelf op mentaal, lichamelijk en seksueel vlak.

SOULDANCE brengt jou in beweging naar je ziel en biedt vrijheid en voldoening. Het vormt een vast onderdeel van onze begeleiding naar een mentaal, lichamelijk en seksueel evenwicht. In de VIDEO toon ik jou enkele basisoefeningen op elk niveau en leg ik uit waarom bewegen naar je innerlijke zelf belangrijk is voor een gezonde stroming.

FEEL YOUR VIBES AND SENSATIONS WITH

>>>>>> VALUE

Testimonials

Wat anderen vertellen

Liefste Nathalie,  wat ik leerde van Souldance en de Juicy Soulsations (en zeer dankbaar voor ben) is dat ik mezelf beter leerde begrijpen. De seksuele energie en de levensenergie die er in ons huist leren gebruiken en inzetten om ons gezond te houden/maken dat is buitengewoon fantastisch! De zelfbevrediging en zelfbeminning is niet meer puur lichamelijk maar een intense beleving van zelfzorg en zelfliefde die je gezond houdt en maakt. Ik ben zeer tevreden dat ik me inschreef voor deze cursus en zou het elke vrouw aanraden, gewoon om onszelf te leren aanvaarden en te respecteren zoals we zijn. Het beste van en voor onszelf want dat zijn we waard! Hartelijk dank Nathalie!

Nathalie is een ontzettend gedreven en passionele vrouw. Ik ben heel dankbaar voor haar Juicy Soulsations en zou het elke vrouw aanvaarden. Ik heb heel wat interessante kennis opgedaan tijdens het volledige SMiLe-traject en vooral veel praktische tools meegekregen waardoor je echt dat niveau dieper gaat! Ik leerde hoe ik een genezende kracht in mezelf kan opwekken, ik verdiepte de connectie met mijn lichaam en het mooiste van al: ik heb voor het eerst in mijn leven hoop en vertrouwen in mijn eigen seksualiteit. Bedankt Nathalie!

Nathalie
Wat heb ik altijd veel bijgeleerd met je dansen en niet alleen wat de pasjes betreft maar ook mezelf graag zien!
Ik kreeg altijd een bom energie en meer zelfzekerheid. Het leek wel of ik telkens de wereld aankon daarna.
Ik mis het enorm; die leuke bewegingen, de fun, de actie en ook andere mensen leren kennen.
Caroline

Na mijn eerste sessie bij Nathalie voelde het alsof ik de juiste persoon ben tegengekomen om me verder te helpen in een zoektocht naar meer inzichten, naar wat er werkelijk in me omgaat, naar het herontdekken van mijn eigen ik.

Vertrouwen en verbondenheid is een waarde die ik hoog acht, ik voel het wederzijds respect en voel dat het goed zit.

Ik ben heel dankbaar !

X

De cursus Juicy Soulsations was voor mij heel verrassend en een echte verrijking. Ik beleef intens de bewustwording van mijn seksuele energie (van opwekken tot hergebruiken) en ben gemotiveerd om dagelijks lichaamsoefeningen te doen om mijn energie te voeden en te voelen. Ik ga hier levenslang de vruchten van plukken. Dankjewel Nathalie voor je professionele en inzichtgevende lessen. Het was een plezier om mee te doen en jou als persoon en deskundig lesgever te leren kennen.

X

Dag Nathalie,
Blij dat je nog aan mij denkt. Heb gisteren kleine danspasjes gedaan die we in de les gezien hebben. Ik kom stilaan terug in de move. Als ik aan jou denk, is het met een heel gelukkig gevoel in mij. Jij heeft me al kracht, alleen al als ik aan jou denk.
Ik ben nog steeds bewust bezig met de ademhalingsoefeningen en energie die rondstroomt in en buiten mij. Dat diamantje probeer ik ook rond mij te laten draaien. Ja, ik heb heel veel meegenomen van de lessen van jou in mijn dagelijks leven. Doet echt goed. Ook de innerlijke smile doet me goed. Tijdens een wandeling bewonder ik de natuur en al het schone die me echt bewust doen beseffen dat ik het nog zo slecht niet heb. Dank je wel voor deze wijsheid en lichaamskennis, voor zoveel energie die je uitstraalt en wilt doorgeven aan allen die er behoefte en open voor staan. Heel veel liefs en warmte, X

Dankzij jouw coaching heb ik mezelf beter leren kennen en leren accepteren met mijn positieve en negatieve kanten. Ik heb nu meer inzicht en begrijp beter mijn gevoelens.
Door mijn hoogsensitiviteit is het niet altijd even gemakkelijk mijn grenzen te bewaken want je wil voor iedereen goed doen waardoor ik vaak mezelf tekort doe. Ik heb bij jou geleerd om naar mijn eigen lichaam te luisteren en dingen te doen waar ik energie uithaal. Jij leert de mensen om zichzelf te accepteren, een schouderklopje te geven, jij luistert en geeft de nodige tips en raad om op een positieve manier in het leven te staan.
Dankjewel voor al die inzichten 😘

X