De invloed van loyaliteit

Een laatste inspiratie rond INNERLIJKE KRACHT besteden we aan LOYALITEIT.

Loyaal zijn tegenover anderen is een mooie, wat zeg ik een super krachtige waarde.

Helaas draagt ze ook een keerzijde.

We dienen onze loyaliteit te bewaken, want bewust of onbewust schaadt het jouw innerlijke kracht.

Je kan bv een beetje naïef worden maar hier zit geen enkel kwaad in. Erger wordt het als loyaliteit echt voor VERSTRIKKINGEN zorgt.

Vaak zijn wij veel te loyaal aan onze ouders of voorouders waardoor we onszelf in beperkende overtuigingen brengen tegenover onszelf, onze partner of hechte vrienden.

Vaak gebeurt dit onbewust. Stel dat je bent opgegroeid in een eerder arme familie dan zou je alles op het spel zetten om carrière te maken. Onbewust kan het zijn dat je loyaal blijft aan je familie en het in je hoofd prent dat je niet succesvol kan zijn aangezien niemand het was in jouw familie.

HET BESTE VOORBEELD van hoe loyaliteit jouw mogelijkheden verzwakt is de GETROUWHEIDSKAART. Hoe erg beperkt deze jou niet in de voordelen om andere winkels, andere produkten, andere merken te gaan proberen. Je doet ECONOMISCH VOORDEEL met zo een kaart en zijn we niet met z’n allen economisch gezind opgegroeid om ‘voordeel’ te halen. Echter op het einde van de rit koop je dingen die je helemaal niet nodig hebt net omdat je zoveel voordeel hebt ….

Loyaliteit beperkt ons handel en denkvermogen !

Lees hoe je verdwaald kan geraken in verstrikkingen en hoe ze veroorzaakt worden.

Het boek : Je Relatie Helen van Idra Torsten Preiss geeft een diepgaand overzicht van hoe je met familieopstellingen vastlopende verstrikkingen kan ophelderen.

Transformatie is de oplossing om je hier duurzaam van te bevrijden. Tijdens de coaching en begeleiding helpen onze mentale energetische oefeningen jou hierin een weg te banen.

Wens je meer info over onze transformatietechnieken geef mij een seintje 😘

Vaardigheden

Gepubliceerd op

24 januari 2023

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *