Blue Monday

BLUE MONDAY ;-)))) altijd een lachertje. En dan nog uitgevonden door een psycholoog – zie hieronder !

Wij weten beter hoe we onze INNERLIJKE KRACHT kunnen gebruiken om deprimerende gevoelens een twist te geven.

Start alvast met een dikke blauwe trui aan te doen want de blauwe energie in de trui en deze in je oren, je keel, je neus en je voorhoofd kan je inzetten om je een stuk beter te voelen.

Ofwel beheers je jouw dag (gevoel) of de dag (jouw gevoel) beheerst jou !

Uit WIKIPEDIA

De vader van ‘blauwe maandag’, bekend als ‘zwarte maandag’, niet te verwarren met de zwarte maandag in 1987, is de Britse psycholoog Cliff Arnall. Hij bedacht in 2005[1] een, naar zijn zeggen, wetenschappelijk verantwoorde formule waaruit zou blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen.[2] Dit zou te maken hebben met het feit dat het uitvoeren van goede voornemens mislukt is en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek. Arnall werd in academische kringen overladen met kritiek, maar desondanks wijden veel grote kranten en andere media jaarlijks kritiekloos aandacht aan het fenomeen

Volg deze week de inspiratie rond blauwe energie in onze LoveTravelDance.Academy en ontdek hoe je opnieuw contact en verbinding maakt met jezelf en jouw innerlijke BLAUWE kracht.

💙
Vaardigheden

Gepubliceerd op

17 januari 2023

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *