EROTISCHE ENERGIE

Deze maand warmen we ons op met liefde, verlangen en erotiek.

Ik kon het deze week niet laten om mijn dansgroep van de Sweet Soulsations helemaal verliefd te laten worden op hun bekken. Een hele les genoten we vol van onze danssensaties en de voeling met onze stroming binnenin.

Hoe meer je voeling krijgt met je tempel en jouw innerlijke sensuele kracht hoe meer en vaker je zin krijgt in seks. Omdat we teveel in dat hoofd zitten durven we hier blijven plakken – we voelen ons hier immers zo comfortabel en thuis in die comfortzone – en ons bekken; onze bron van energie; ons lichaamsbrein; die komt helaas op de laatste plaats ….

Helemaal FOUT !!

Ons bekken is onzen ‘thuis’, hier zit de waarheid! In onze tempel vol verlangen en vuur; tenminste als je er aandacht aan besteed! Het is een innerlijk landschap vol stroming en water die ons een ontzettend groot creΓ«rend vermogen geeft; hier zit onze levenskracht! Door je seksuele energie te vergroten verwarm je jouw bekken en aldus ook jouw verlangens en je voeling.

Doe dus die onderbroek snel uit πŸ˜‰… tijd om de bloemetjes buiten te zettenπŸ’ƒβ€πŸ˜

Mensen kijken bijna altijd opzij wanneer ik over seksualiteit begin …. jawel zelf mannen. Alhoewel er zijn er altijd een paar bij die meteen in coaching willen ;-))))). Ik richt mij vooral naar vrouwen en koppels maar het is opvallend hoe graag mannen ook advies wensen.

Ze kunnen bij mij terecht; ik geef ze graag raad. Echter ben ik ervan overtuigd dat vrouwlief de beste mentor is! 

Tenminste indien zij voldoende stroming vindt in haar seksualiteit.

Heel vaak stellen vrouwen hun man verantwoordelijk voor de kwaliteit van het ‘vuur’ onder de lakens. Niet met zoveel woorden hoor maar in the end komt het daar op neer. Das gemakkelijker dan in ‘eigen boezem’ te kijken. 

Nochtans is het as simple as this; die boezem ‘inkijken’ en VOELEN natuurlijk. Voelen hoe heet en hoe zacht de inborst, het hart, de buik en het bekken met elkaar verbonden zijn. En de stroming loslaten, cultiveren en versterken. 

En daar is ze; de seksuele energie ! Nu nog delen …

Met jezelf en met je partner! Vanuit die deling krijg je de heling en dan pas wordt het heet onder de lakens! Waarmee ik natuurlijk niet wil zeggen dat de vrouw verantwoordelijk is voor het vuur! Dit is gedeelde magie!

Wat ik altijd aanmoedig bij mijn klanten is zelfbeminning. Check eerst voor jezelf hoe heet je jezelf krijgt en hoe sterk je verlangt naar je eigen seksuele kracht alvorens je dit aan je partner overlaat! 

Vrouwen masturberen veel te weinig; dit is zo maar gelukkig bestaat zelfbevrediging in verschillende schalen. 

Ik leer vrouwen opnieuw zichzelf ontdekken; schaal per schaal πŸ˜‰

Zo leer ik hen hun seksualiteit ‘opschalen’. Hun zelfwaardering gaat hiermee pijlsnel omhoog. Daarna leren ze hun seksualiteit ‘vol’ te maken als in ‘volwaardig’ voor zichzelf. En tot slot leren ze hoe seksualiteit hun levenskracht biedt. 

Dit is natuurlijk de kers op de taart. Seksuele energie geeft jou levensenergie!

Wil jij voelen hoe dit werkt schrijf je dan in voor één van onze GRATIS online LOVE-classes.

Stuur mij een mailtje voor de volgende les.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

7 februari 2023

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *