Killing me softly

HALLOWEEN…. ; het mag met iets straffere woorden 😉

KILLING ME SOFLY ….

Sensuele energie wordt geprikkeld door emotionele behoeften. Het kan zijn dat grote verlangens naar intimiteit, sensualiteit en seks groeien omdat je maar niet genoeg kan krijgen van wat je ervaart of het tegenovergestelde dat je in grote hongersnood bent.

Je gaat dood van je eigen verlangens naar meer of je zou een moord doen – bij wijze van spreken – om eindelijk aandacht te krijgen.

Heel vaak is EMOTIONELE VERWAARLOZING de oorzaak. Hier ga je ofwel zelf je emoties verdringen of ze worden totaal genegeerd door je partner. Of er zit een grote wonde van emotionele verwaarlozing onder de waterlijn.

Een combinatie is ook mogelijk uiteraard!

Het meeste weerzinwekkende gevoel dat je in jezelf kan gewaarworden is gevangenschap. Deze kan onstaan door emotionele verwaarlozing, rouw, verslaving, onbegrip, teveel medicatie, en andere.

Jouw gedrag, jouw taal, jouw gevoel, jouw ziel, jouw ‘ik’ worden vervolgens gevangen genomen of je saboteert jezelf .

Je voelt geen vrijheid, geen eigenheid, geen stroming meer.

Je leeft buiten jezelf, als een zombie 🙁.

Je neemt jezelf gevangen… al lijkt het niet zo want je voelt je niet verantwoordelijk. Het overkomt jou, net als een donderslag maar dan eentje die heel donker en langdurig is.

Het is als een verschrikkelijk monster die al jouw energie, al jouw vezeltjes, al jouw celletjes, al jouw dna-tjes, maar vooral al jouw ik-jes opeet.

Je voelt je ijselijk EENZAAM in jouw eigen vel. En het vertoont dan ook een sneeuwbal-effect….

De warme vrouwelijk energie in jezelf is dan nog de enige gloed, de enige bron, de enige kracht waaruit je kan putten om uit deze gevangenschap te komen. Het is als een laatste overlevingskans die je dan kan volgen om uit het duister te komen.

Je denkt dat al jouw mildheid en zachtheid verdwenen is… maar dat is niet zo! Dit is ons geschenk, de parel waar we eeuwig en oneindig onszelf in kunnen terugvinden. Deze zit in elk van ons!

Gids jezelf in het labyrint en maak van het monster een parel! Je bent niet alleen! Reik op tijd uit naar iemand♥️

Fijne Halloween en een zonnige herfstvakantie !!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

31 oktober 2022

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *