Verlang jij ook naar passie en avontuur in bed ?

VAN 9 NOVEMBER TOT 7 DECEMBER elke donderdag van 19:00. tot 20:30 leer ik jou hoe je jouw leven voedt vol BLISS !!!

BLISS staat voor

Balance; we starten onze training met praktische oefeningen om snel innerlijke evenwicht te herstellen, zowel door het balanceren van positieve en negatieve energie als het omarmen van de dualiteit

Luxuria; seksueel genot is een boeiende dynamiek tussen verschillende verlangens en bevrediging, walsend tussen opwinding en ontspanning, verlangen en voldoening; het voelt als een sensuele dans van energieën, met mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten die jou uitnodigt tot diepgaande zelfontdekking en verbinding met jezelf en je partner.

Intimiteit; Intimiteit onthult de onbekende gebieden van elkaar, laat onze innerlijke werelden samenkomen en schept een krachtige verbinding door openheid en begrip. Hier wordt je  ondergedompeld in de alchemie van de wijze man en ervaren vrouw.

Sensualiteit; Sensualiteit omhult onze zintuiglijke ervaringen  waardoor we de schoonheid en rijkdom van onze zintuigen meer waarderen. Sensualiteit biedt een pad naar het ontdekken van onze diepste verlangens en die van onze partner op een dieper niveau. Met een reeks nieuwe dans- en lichaamsbewegingen brengen we voortaan het voorspel tot leven als een tango van sensueel genot!”

Seksualiteit; Seksualiteit is een diepgaande spirituele en emotionele verbinding, een uiting van liefde, vertrouwen en overgave tussen partners, een bron van diepe vervulling die fysieke en emotionele intimiteit verweeft, communicatie verder brengt dan woorden, die dieptes van verlangen en hoogtes van extase verkent en een moment van menselijke schoonheid als een goddelijk paradijs weet te ervaren. We sluiten onze training af met een educatieve en meditatieve ervaring om alle geheimen te onthullen voor een passionele nacht.

BLISS biedt jou persoonlijke en relationele groei en uiteraard een Goddelijk, rijk en bevredigend liefdesleven.

Je vindt er alles over op onze BLISS – Pagina https://lovetraveldance.be/bliss-2/