BLISS

Hou van jezelf, reis in je innerlijke landschap en dans van geluk!

Met LOVE TRAVEL DANCE ontdek je nieuwe energie, krachtige vibes en een duurzaam evenwicht.

Leer en ervaar de SEKSUELE ALCHEMIE VAN DE WIJZE MAN en de ERVAREN VROUW !

Voor MANNEN en VROUWEN die VERLANGEN  naar een magische nacht

Happy Yoni & Pony

Hey lieve Lady en nobele Man

Welkom op deze pagina vol BLISS en Love Vibes.

Je hebt ondertussen al veel gelezen over het volluit benutten van je vrouwelijke krachten om een innerlijke vrijheid te creëren.

Op dezelfde manier kan ook je partner volluit genieten van zijn mannelijke zachtheid om in een oceaan aan gelukzaligheid te baden.

 

SLUIT JE OGEN EN STEL JE EVEN VOOR:

In de zachte romantiek van de slaapkamer, ontvouwt zich een magisch tafereel waarin vrouwelijke openheid en mannelijke zachtheid samensmelten tot een diep gevoel van gelukzaligheid en verrukking. Jullie ontdekken hier de ware kunst van liefdevolle verbinding, waarbij elk moment een symfonie van plezier en intimiteit wordt.

De vrouwelijke openheid voelt als een bloem die zich langzaam ontvouwt en haar zachte geur verspreidt. Ze vertrouwt op haar innerlijke kracht en laat haar verlangens en sensaties vrij stromen. Haar openheid nodigt uit tot een dans van overgave en opwinding, waarin ze haar wensen zonder terughoudendheid deelt. Ze weet dat haar diepste verlangens gerespecteerd en geëerd worden.

De mannelijke zachtheid is als een briesje dat teder streelt. Hij is geduldig en attent, luisterend naar de subtiele signalen van zijn partner. Met zorgzame aanrakingen en liefdevolle woorden creëert hij een sfeer van vertrouwen en comfort. Zijn zachtheid omhult zijn geliefde als een veilige haven, waarin ze zich vrij voelt om zichzelf te uiten zonder oordeel.

Samen creëren ze een betoverend samenspel, waarin passie en tederheid hand in hand gaan. Ze verkennen elkaars lichaam met nieuwsgierigheid en liefde, en ontdekken de diepten van hun verlangens. Elke aanraking, elke kus, elk fluisterend woord draagt bij aan de magie van hun liefdevolle verbinding.

In deze intieme dans smelten tijd en ruimte samen tot een enkel moment van pure extase. 

Het gelukzalige gevoel dat ze ervaren is als een kosmische uitbarsting, een vereniging van lichaam, geest en ziel. Ze beseffen dat hun liefde en begrip voor elkaar de basis vormen van deze magische bliss.

Dit is de kunst van het koesteren van vrouwelijke openheid en mannelijke zachtheid in de slaapkamer, waarbij liefde, respect en diepe verbinding de bouwstenen zijn van een gelukzalige reis naar plezier en voldoening.

LOVE TRAVEL DANCE

 

 

Jullie ontdekken

MOEDERS MOOISTE MAGIE

en beleven

WONDERLIJK WIJZE WEKEN

Na 5 weken kent jouw innerlijke lichaam geen geheimen meer en bereiken jullie veel heerlijker, zachter en spontaner een hemels orgasme. 

Reeds vele dames zijn jou deze ervaring voor ; ik copier hier nog enkele getuigenissen !

Je was voor mij DE coach die me hielp mijn vrouwelijkheid meer te ontdekken, te tonen en te waarderen.”

Liefste Nathalie,

wat ik leerde van Souldance en de Juicy Soulsations (en zeer dankbaar voor ben) is dat ik mezelf beter leerde begrijpen. De seksuele energie en de levensenergie die er in ons huist leren gebruiken en inzetten om ons gezond te houden/maken dat is buitengewoon fantastisch! De zelfbevrediging en zelfbeminning is niet meer puur lichamelijk maar een intense beleving van zelfzorg en zelfliefde die je gezond houdt en maakt. Ik ben zeer tevreden dat ik me inschreef voor deze cursus en zou het elke vrouw aanraden, gewoon om onszelf te leren aanvaarden en te respecteren zoals we zijn. Het beste van en voor onszelf want dat zijn we waard!

Hartelijk dank Nathalie!”

Ga jij de UITDAGING aan ? Het is het MOOISTE gevoel dat je jou kan schenken !

BOEK de CURSUS hieronder en je ontvangt meteen

HET ONLINE PROGRAMMA vol leuke oefeningen die je 5 weken lang traint !

 

Overzicht BLISS 

WEEK 1 : BALANS

Een emotionele balans verbetert ons welzijn en vermindert stress. Dat is een feit ! In de zoektocht naar harmonie en vervulling in het leven, beginnen we onze training met een aantal praktische oefeningen om snel een innerlijk evenwicht terug te vinden. Dit zowel door het balanceren van positieve en negatieve energie als het erkennen en omarmen van de inherente dualiteit van vrouwelijke en mannelijke energie. Deze laatste energieën zijn als twee polen van een magneet, voortdurend in een spanningsveld dat zowel aantrekt als afstoot. De vrouwelijke energie, met haar intuïtie, zachtheid en ontvankelijkheid, staat tegenover de mannelijke energie, die kracht, actie en richting vertegenwoordigt. De oefeningen worden ook op video meegegeven om na de training meermaals jezelf en je partner uit te dagen om de emotionele harmonie terug te vinden!

WEEK 2 :  LUXURIA

In de reis naar seksueel genot (= LUXURIA ) ontstaat een boeiende dynamiek tussen de verschillende aspecten van ons verlangen en onze bevrediging. Deze dynamiek draait om de balans tussen opwinding en ontspanning, verlangen en vervulling, het fysieke en het emotionele. Het is een uitdagende dans van polariteiten die onze seksuele ervaringen kleur geeft en verrijkt.

Seksuele energie kan worden gezien als een spanningsveld tussen mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten. De mannelijke energie wordt vaak geassocieerd met verlangen, lust en opwinding, terwijl de vrouwelijke energie gerelateerd is aan ontvankelijkheid, tederheid en emotionele verbondenheid. Het vinden van balans tussen deze twee energieën is essentieel voor een bevredigende seksuele ervaring.

Seksueel genot is niet alleen een fysieke daad, maar ook een reis naar zelfontdekking en verbinding. Verbale en lichamelijke communicatie van beide partners biedt een diepgaand begrip in elkaars verlangen en gevoel. Luxuria is een sensuele dans van energieën, een uitwisseling van verlangen en voldoening, en een intiem feestje van de diversiteit en rijkdom van menselijke schoonheid.  Het is in deze balans en polariteit dat we de ware extase van seksuele vervulling vinden. In deze sessie nodig ik jullie uit voor een spannende exploratie van lust en verlangen.

WEEK 3 : INTIMITEIT

Intimiteit is het verkennen van de onbekende gebieden van de ander en het delen van onze eigen unieke innerlijke werelden. Het is het besef dat we, onszelf kwetsbaar durven openstellen, elkaar op een dieper niveau kunnen begrijpen en aanvaarden. Het is de kunst van geven en nemen, van luisteren en spreken, van aanraken en gevoeld worden. Nu we elkaars verlangen beter kennen leren we hoe we intimiteit kunnen opbouwen en verdiepen met onze partners. Bovendien erken je hoe je een zachtere emotionele veiligheid creëert voor intieme momenten.

De kracht van intimiteit ligt in de verbinding die het schept. Het is een krachtig hulpmiddel om relaties te versterken en liefde te laten groeien. In de weelderige ‘tuin van eden’ vinden we de ruimte om onszelf te uiten, onze verlangens te ontdekken en onze liefde te vieren. Telkens meer en op een dieper niveau. Het is een voortdurende reis van groei en ontdekking, waarbij we de vele tinten en texturen van menselijke verbondenheid vieren en eren. Deze week dompel ik je onder in oefeningen rond de alchemie van de wijze man en de ervaren vrouw !

WEEK 4 : SENSUALITEIT

Sensualiteit is als een rijk geweven tapijt van zintuiglijke ervaringen dat ons omhult en doordringt. Hier krijg je praktische tips voor het vergroten van sensuele ervaringen in het dagelijks leven. Sensualiteit is niet alleen beperkt tot één zintuig, maar omvat ze allemaal – het zien, horen, proeven, ruiken en aanraken. Ik leer jou de schoonheid en de rijkdom van je zintuigen meer te waarderen!

Sensualiteit is een geschenk dat ons in staat stelt om in contact te komen met onze diepste verlangens en die van onze partner op een dieper niveau. Een reeks aan nieuwe dans en lichaamsbewegingen brengt jou voortaan in het plezier om samen met je partner het voorspel om te toveren tot een ware tango van sensueel genot !

WEEK 5 : SEKSUALITEIT 

Seksualiteit is niet alleen een fysieke handeling, maar een diepgaande spirituele en emotionele verbinding. Het is de ultieme uiting van liefde, vertrouwen en overgave tussen partners. Het is een samenspel van plezier, een uitdrukking van identiteit en verlangen, en een bron van diepe vervulling.

De kracht van seksualiteit ligt in het vermogen om de fysieke en emotionele intimiteit met elkaar te verweven. Het is een kans om te communiceren op een niveau dat verder gaat dan woorden en losse gevoelens. Je raakt verschillende dieptes van verlangen en verkent ultieme hoogtes van extase. Het is een intens en duurzaam moment om menselijke schoonheid als een goddelijk paradijs te ervaren.

We sluiten onze training af met een educatieve en meditatieve ervaring waarin je alle geheimen leert kennen voor een passionele nacht.

 

PRAKTISCH

DE ONLINE TRAINING VOLG JE HET BEST GEDURENDE 5 WEKEN MAAR VOLG JE EIGEN RITME INDIEN JE LICHAAM HIERNAAR VERLANGT!

– De sessies zijn educatief vervolledigd met oefeningen (persoonlijk en relationeel) en meditaties; je verkrijgt video’s om te herhalen 

– Heb je vragen tijdens of na je cursus ? Er is ruimte voor gesprek via een gratis kennismakingsgesprek (zie kalender)

Op reis naar  liefde, verbinding

en geluk !

Mag het iets heerlijker zijn ?

Leer en ervaar 

 • hoe jullie leerrijk spelen met de polariteit tussen mannelijke en vrouwelijke energie
 • hoe jullie je verlangens opnieuw de verdiende aandacht geven
 • hoe je intens contact maakt met je bekken zowel voor man als vrouw
 • hoe je helemaal gek wordt van je eigen en elkaars sensualiteit
 • hoe je yoni en pony langdurig in vuur en vlam zet !
 • hoe je mannelijke en vrouwelijke krachten beter kunt aanwenden
 • hoe jullie je seksuele ‘ik’ en ‘wij’ terugvinden
 • hoe je jouw seksuele energie een flinke boost geeft
 • hoe je jouw libido levend en lekker houdt
 • hoe je jouw seksleven een andere dimensie geeft
 • hoe je jouw seksualiteit opnieuw toe-eigent en overgave zo geen opdracht meer is
 • hoe je goddelijkheid beleeft
 • hoe je multi-orgastisch wordt
 • hoe je jouw seksuele energie cultiveert en transformeert tot duurzame levenskracht
 • hoe jullie een nieuwe levensstijl in seksualiteit kunnen ervaren

BOEK NU JOUW MOOISTE MAGIE

LOVE is your birthright, TRAVEL your freedom and DANCE the best therapy

BLISS

BALANCE LUXURIA INTIMACY SENSUALITY SEXUALITY

249,00 incl. btw

Testimonials

Wat anderen vertellen

Liefste Nathalie,  wat ik leerde van SMiLe en vooral de Juicy Soulsations is dat ik mezelf beter leerde begrijpen. De seksuele energie en de levensenergie die er in ons huist leren gebruiken en inzetten om ons gezond te houden/maken dat is buitengewoon fantastisch! De zelfbevrediging en zelfbeminning is niet meer puur lichamelijk maar een intense beleving van zelfzorg en zelfliefde die je gezond houdt en maakt. Ik ben zeer tevreden dat ik me inschreef voor deze cursus en zou het elke vrouw aanraden, gewoon om onszelf te leren aanvaarden en te respecteren zoals we zijn. Het beste van en voor onszelf want dat zijn we waard! Hartelijk dank Nathalie!

Nathalie is een ontzettend gedreven en passionele vrouw. Ik ben heel dankbaar voor haar SMiLe. De Juicy Soulsations zou ik elke vrouw aanraden. Ik heb heel wat interessante kennis opgedaan met de sweet en deep soulsations, en vooral ook veel praktische tools meegekregen waardoor je echt dat niveau dieper gaat! Ik leerde hoe ik een genezende kracht in mezelf kan opwekken, ik verdiepte de connectie met mijn lichaam en het mooiste van al: ik heb voor het eerst in mijn leven hoop en vertrouwen in mijn eigen seksualiteit. Bedankt Nathalie!

Nathalie
Wat heb ik altijd veel bijgeleerd met je dansen en niet alleen wat de pasjes betreft maar ook mezelf graag zien!
Ik kreeg altijd een bom energie en meer zelfzekerheid. Het leek wel of ik telkens de wereld aankon daarna.
Ik mis het enorm; die leuke bewegingen, de fun, de actie en ook andere mensen leren kennen.
Caroline

Na mijn eerste sessie bij Nathalie voelde het alsof ik de juiste persoon ben tegengekomen om me verder te helpen in een zoektocht naar meer inzichten, naar wat er werkelijk in me omgaat, naar het herontdekken van mijn eigen ik.

Vertrouwen en verbondenheid is een waarde die ik hoog acht, ik voel het wederzijds respect en voel dat het goed zit.

Ik ben heel dankbaar !

X

Het cursus-deel van de Juicy Soulsations was voor mij heel verrassend en een echte verrijking. Ik beleef intens de bewustwording van mijn seksuele energie (van opwekken tot hergebruiken) en ben gemotiveerd om dagelijks lichaamsoefeningen te doen om mijn energie te voeden en te voelen. Ik ga hier levenslang de vruchten van plukken. Dankjewel Nathalie voor je professionele en inzichtgevende lessen. Het was een plezier om mee te doen en jou als persoon en deskundig lesgever te leren kennen.

X