Dance Love & Joy

OP dansREIS NAAR liefde en plezier

Happy Dance, Happy Soul

IN OUDENAARDE  – MATER

Voor LADIESSSS van 15 tot 18 jaar

Het allerleukste kamp voor jonge dames deze zomer van 19 tot 23 augustus 2024

Wat mogen jullie van dit kamp verwachten?

Elke ochtend dansen en swingen we een zonnige dag tegemoet en maken we kennis met Souldance. Vervolgens krijgen jullie een reeks Zumba® danschoreo’s aangeleerd met leuke exotische ritmes en lady styling.

Dansen draagt bij tot onze persoonlijke expressie en innerlijke kracht; we maken bewust tijd om aandacht te besteden aan emoties, gevoelens en lichaamsenergie. Via de dans maken we een connectie tussen lichaam en geest, verbinden we met onszelf en de anderen. We beleven een leuke mix van Sweet en Happy soulsations.

We volgen workshops rond relationele groei en persoonlijke ontwikkeling. We praten over gedachten en gevoelens, over frustraties en ambities, over inzichten en zelfkennis, over dromen en verlangens, over relaties en verbinding met anderen. We krijgen bovendien een andere blik over seksualiteit.

We ontwerpen 2 namiddagen ons eigen coole outfit samen, werken creatief rond een leuke beleving op reis en met vrienden of knutselen binnen een liefdesthema.

Onze kampweek kent zoals ieder jaar een wervelende fotoshoot waarin onze dames helemaal zichzelf kunnen zijn, de meest plezante looks en poses aannemen. Zotte dans-accessoires en knotsgekke kleren of schoenen maken het plaatje helemaal af.

Kortom we beleven de meest onvergetelijke en liefdevolle momenten.  Let op, meestal worden meisjes hier vriendinnen voor het leven ;-)

 

Wie ben ik?

Een zot geval 😉 altijd in om heel veel plezier te beleven… dansen brengt me dichter bij mezelf.

Ik ga ook gemakkelijk verbinden met wat anderen belangrijk vinden en tot zichzelf maken.

Een grote dosis empathie, vertrouwen en heel veel liefde maken mij wie ik ben en wat ik doe.

Ik help anderen te groeien in hun eigen vermogen tot liefhebben, balans vinden en te stralen in hun energie.

 

Praktisch

Onze kampen starten om 9:30 en eindigen om 16:00. We voorzien opvang vanaf 08:30 en na het kamp tot 17:00

Voor ‘s middags dienen de meisjes een lunchpakket te voorzien.

Er is gratis drinkwater beschikbaar.

We hebben al het knutselmateriaal voor handen, soms vragen we eens een voorwerp mee te nemen

 Sporttegemoetkoming ziekenkas mogelijk !!!

Periode kamp: van 19 augustus tot 23 augustus 2024

Prijs

  • 5-daags danskamp : 170€
  • korting 2de kind of 2de kamp: 10€ – enkel geldig indien samen geboekt – contacteer Nathalie voor de betaling

Locatie

OC De DrieSleutels, Driesleutelstraat 11 te Mater (Oudenaarde)

Ruime parking voorzien

170,00 incl. btw

Testimonials

Wat anderen vertellen

Ik vond het kamp super leuk elk jaar opnieuw en ben verheugd dat er nu ook kampen voor mijn leeftijd zijn ;-). De dans is tof en kijk ernaar uit om nieuwe mensen te leren kennen. 

x

Ik vond het kamp zeer leuk omdat er veel variatie was en niet alleen maar dansen. Er was knutselen en dans. We mochten ook heel veel doen en mee kiezen. De dansjes waren heel leuk. Ik ga er deze vakantie terug naartoe. Ik weet niet wat ik er nog over kan zeggen buiten dat het een leuk kamp is en dat je het zeker eens moet proberen!
x

‘Zelf ga ik al sinds kleins af aan naar dit kampje, en elk jaar opnieuw slaagt Nathalie er in om het onvergetelijk te maken. Vele super leuke knutselactiviteiten, en zotte fotoreportages. Ook de dansjes die we aanleren zijn de max. Deze zijn voor het leven! Ik ben en blijf grote fan!’

x

Het was vorig jaar mijn eerste kamp en ik vond het geweldig! Ik werd direct opgenomen in de groep. De dansjes zijn echt wijs en de knutselactiviteiten zijn dat ook. We kregen veel ruimte om ook nog andere dingen te doen buiten dansen. Nathalie is een super goed fotografe en dat leidt tot een perfecte, geslaagde fotoshoot!

x

Dit kamp is echt een aanrader! Ik ga al zo lang naartoe. Ik heb al zoveel leuke herinneringen en daar ben ik heel blij om! Ik heb ook fantastische mensen leren kennen op dit kamp!

x

Ik ging al (bijna) elk jaar mee op het superleuke kamp met Nathalie, en telkens keer ik met heel veel plezier weer terug. Je kan helemaal jezelf zijn en een hele week genieten van superleuke dansjes, knotsgekke knutselwerken en uiteraard het gezelschap van een topmadam: Nathalie!

x