Valley Vibes

Hou van jezelf, reis in je innerlijke landschap en dans van geluk!

Met LOVE TRAVEL DANCE ontdek je nieuwe energie, krachtige vibes en een duurzaam evenwicht.

Ontdek en verhoog jouw SEKSUELE ENERGIE en beleef een dagelijks gezond en LEKKER LIBIDO !

Voor VROUWEN die VERLANGEN  naar VERRUKKELIJKE VIBES !

Happy Mind, Body and Yoni

Hey lieve Lady

Welkom op deze pagina vol Love Vibes.

Je hebt ondertussen al veel gelezen over het volluit benutten van je vrouwelijke krachten om een innerlijke vrijheid te creëren.

Met TRANSFORMATIESEKSUALITEIT breng je geest, lichaam en seksualiteit op 1 lijn. Je wordt vitaler, gezonder en orgastischer!

MAAR HOE BEGIN JE DAARMEE ?

De reis naar het volledig vrouw zijn is een levensweg die jou voldoening en vrijheid biedt op mentaal, lichamelijk en seksueel niveau.

Waar onze Deep, Sweet en Happy Soulsations balans brengen in lichaam en geest, daar brengen onze JUICY SOULSATIONS een harmonisch evenwicht op seksueel vlak.

Naast persoonlijke en relationele groei beoog je met je partner liefst ook een bevredigend en magisch seksleven. Dit vereist naast wederzijds respect, open communicatie, eerlijkheid en vertrouwen tussen de partners ook een veilig gevoel van intimiteit, verbinding en passie.

Belangrijk is om deze gevoelens ook met JEZELF te bekomen vooraleer je ze kan delen met je partner ! Dit vereist zelfontdekking en liefdevolle zelfzorg ! Vaak is het voor vrouwen een uitdaging om de innerlijke criticus het zwijgen op te leggen, de emoties te omarmen en zichzelf te behandelen met de liefde, de zachtheid en de vriendelijkheid die ze verdienen.

Indien jij dit herkent nodig ik jou uit op een reis vol zelfbeminning, uitdaging, groei en levensvreugde !

Ik heb voor jou een 30 dagen CHALLENGE opgemaakt waarin jij jezelf ontdekt !

Het is een levensgeschenk met een verbluffend resultaat !

Je wordt VITALER, GEZONDER en ORGASTISCHER

Het is de ULTIEME START voor onze JUICY SOULSATIONS

 

Vaak – heel graag 😉 – beleven we de welgekende piekorgasmes door zelfbevrediging of seks met onze partner. Hier bereik je geweldige hoogtepunten maar ….. daar blijft het dan ook bij.

Met een vallei-orgasme daarentegen zorg je ervoor dat je seksuele energie langer stroomt en zich doorheen je hele lichaam kan transformeren naar een helende kracht, een hogere vitaliteit en nieuwe energie. Het vormt als het ware een natuurlijk medicijn die jouw lichaam omtovert tot een PARADIJS!

WOW klinkt magisch! En wat meer is; ook jouw piekorgasmes gaan hogere levels kennen!

Wat is een VALLEI ORGASME ?

dit is een lichaamsorgasme die je opwekt doorheen je volledige innerlijke lichaam met vibrerende golven en een immense stroom energie. HEEEEEEERRRLIJK !

Dit bereik je NIET zomaar natuurlijk…. er komt wat TRAINING bij kijken !

In het Oosten waren de Taoïsten reeds eeuwen terug hier heel goed mee bekend in hun seksuele opvoeding en ontwikkeling. In het Westen en hier in Europa hebben we dan wel een seksuele revolutie gekend echter zijn we voorbij gegaan aan de onderliggende helende kracht die gepaard gaat met seksuele energie. Je kan deze namelijk zo gaan cultiveren tot je vallei-orgasmes in gang kan brengen en tevens multi-orgastisch wordt op seksueel vlak.

Het is zo een boeiende materie met verschillende technieken; ze maken uiteraard onderdeel van onze JUICY SOULSATIONS.

Naast het plezier, de stroming, de verheerlijking, de goddelijkheid, de oerkracht en creatie van energie geeft een ORGASME jou een helende functie om opnieuw in harmonie te komen met jezelf, je ziel en je lichaam. Het is een groots dankbaar geschenk. 

Veel te weinig zijn we hiervan BEWUST :-(. Daarom wil ik jullie met deze challenge dit BEWUSTZIJN en de VOELING ervoor verhogen.

Het is dé IDEALE methode om je LIBIDO aslook jouw SEKSUELE ENERGIE te verhogen en het is de beste voorbereiding voor onze Juicy Soulsations waarin we VALLEI-ORGASMES mogelijk maken en waarmee je vervolgens in een mum van tijd multi-orgastisch wordt.

Voel je het reeds warm worden of krijg je rode wangen ? GEWELDIG want dan smaakt dit naar meer !

30 dagen lang geef ik jou elke dag een 5 of 10 minuten durende MENTALE, LICHAMELIJKE of SEKSUELE opdracht/oefening waarmee jij jouw LIBIDO verhoogt en alvast enkele valley vibes voelt prikkelen.

Je ontdekt

PUUR PAREL PLEZIER

en groeit naar een

LEKKER LEVEND LIBIDO

Na een maand kent jouw innerlijke lichaam geen geheimen meer en bereik jij veel heerlijker, zachter, sneller en spontaner een hemels orgasme. Let op; het VALLEI – orgasme waarvan we hier spreken is de volgende stap maar je kan er alvast naar VERLANGEN 😉

Reeds vele dames zijn jou deze ervaring voor ; ik copier hier nog enkele getuigenissen !

“Liefste Nathalie, wat ik leerde van Souldance en de Juicy Soulsations (en zeer dankbaar voor ben) is dat ik mezelf beter leerde begrijpen. De seksuele energie en de levensenergie die er in ons huist leren gebruiken en inzetten om ons gezond te houden/maken dat is buitengewoon fantastisch! De zelfbevrediging en zelfbeminning is niet meer puur lichamelijk maar een intense beleving van zelfzorg en zelfliefde die je gezond houdt en maakt. Ik ben zeer tevreden dat ik me inschreef voor deze cursus en zou het elke vrouw aanraden, gewoon om onszelf te leren aanvaarden en te respecteren zoals we zijn. Het beste van en voor onszelf want dat zijn we waard! Hartelijk dank Nathalie!”

“De cursus Juicy Soulsations was voor mij heel verrassend en een echte verrijking. Ik beleef intens de bewustwording van mijn seksuele energie (van opwekken tot hergebruiken) en ben gemotiveerd om dagelijks lichaamsoefeningen te doen om mijn energie te voeden en te voelen. Ik ga hier levenslang de vruchten van plukken. Dankjewel Nathalie voor je professionele en inzichtgevende lessen. Het was een plezier om mee te doen en jou als persoon en deskundig lesgever te leren kennen.”

Ga jij de UITDAGING aan ? Het is de MOOISTE zelfzorg die je jou kan schenken !

BOEK de CHALLENGE hieronder en je ontvangt meteen

JOUW EERSTE OPDRACHT !

 

 

Op intense ontdekkingsreis in jezelf !

Mag het iets heerlijker zijn ?

Leer en ervaar 30 dagen lang

 • hoe je het paradijs in jezelf ontdekt en de paradijsvogel in jou ontluikt
 • hoe je jouw verlangens opnieuw de verdiende aandacht geeft
 • hoe je intens contact maakt met je bekken
 • hoe je helemaal gek wordt van jouw sensualiteit
 • hoe je jouw yoni in vuur en vlam zet !
 • hoe je jouw vrouwelijke krachten beter kunt aanwenden
 • hoe je verbindt met je innerlijke moeder
 • hoe je jouw seksuele ‘ik’ terugvindt
 • hoe je jouw seksuele energie een flinke boost geeft
 • hoe je jouw libido levend en lekker houdt
 • hoe je jouw seksleven een andere dimensie geeft

BOEK NU JOUW MOOISTE PARADIJS

LOVE is your birthright, TRAVEL your freedom and DANCE the best therapy

VALLEY VIBES 

30 DAGEN CHALLENGE voor een LEKKER LEVEND LIBIDO

90,00 incl. btw

Testimonials

Wat anderen vertellen

Liefste Nathalie,  wat ik leerde van SMiLe en vooral de Juicy Soulsations is dat ik mezelf beter leerde begrijpen. De seksuele energie en de levensenergie die er in ons huist leren gebruiken en inzetten om ons gezond te houden/maken dat is buitengewoon fantastisch! De zelfbevrediging en zelfbeminning is niet meer puur lichamelijk maar een intense beleving van zelfzorg en zelfliefde die je gezond houdt en maakt. Ik ben zeer tevreden dat ik me inschreef voor deze cursus en zou het elke vrouw aanraden, gewoon om onszelf te leren aanvaarden en te respecteren zoals we zijn. Het beste van en voor onszelf want dat zijn we waard! Hartelijk dank Nathalie!

Nathalie is een ontzettend gedreven en passionele vrouw. Ik ben heel dankbaar voor haar SMiLe. De Juicy Soulsations zou ik elke vrouw aanraden. Ik heb heel wat interessante kennis opgedaan met de sweet en deep soulsations, en vooral ook veel praktische tools meegekregen waardoor je echt dat niveau dieper gaat! Ik leerde hoe ik een genezende kracht in mezelf kan opwekken, ik verdiepte de connectie met mijn lichaam en het mooiste van al: ik heb voor het eerst in mijn leven hoop en vertrouwen in mijn eigen seksualiteit. Bedankt Nathalie!

Nathalie
Wat heb ik altijd veel bijgeleerd met je dansen en niet alleen wat de pasjes betreft maar ook mezelf graag zien!
Ik kreeg altijd een bom energie en meer zelfzekerheid. Het leek wel of ik telkens de wereld aankon daarna.
Ik mis het enorm; die leuke bewegingen, de fun, de actie en ook andere mensen leren kennen.
Caroline

Na mijn eerste sessie bij Nathalie voelde het alsof ik de juiste persoon ben tegengekomen om me verder te helpen in een zoektocht naar meer inzichten, naar wat er werkelijk in me omgaat, naar het herontdekken van mijn eigen ik.

Vertrouwen en verbondenheid is een waarde die ik hoog acht, ik voel het wederzijds respect en voel dat het goed zit.

Ik ben heel dankbaar !

X

Het cursus-deel van de Juicy Soulsations was voor mij heel verrassend en een echte verrijking. Ik beleef intens de bewustwording van mijn seksuele energie (van opwekken tot hergebruiken) en ben gemotiveerd om dagelijks lichaamsoefeningen te doen om mijn energie te voeden en te voelen. Ik ga hier levenslang de vruchten van plukken. Dankjewel Nathalie voor je professionele en inzichtgevende lessen. Het was een plezier om mee te doen en jou als persoon en deskundig lesgever te leren kennen.

X