Reeds van jong af aan worden we gezegd om onze borsten goed weg te steken en ze warm te houden, uit het zicht te laten opdat mannen niet te snel opgewonden geraken of om er niet ‘te koop’ mee te lopen want dit is vulgair…. 

Ja…. en voor we het weten ontwikkelen we complexen, ‘cijferen’ we ze weg, vinden we het maar niks die veel te grote of veel te kleine ‘aanhangsels’ en hangen ze daar maar……

Met veel geluk leer je zelf de wonderen van hun natuur ontdekken of brengt je partner je helemaal opgewonden door ermee te spelen of ze liefdevol te masseren.
Ik beleef dit geluk, echter als jonge meid werd ik zwaar gepest en wenste ik liever geen borsten.

Onbewust ervoer ik toen een emotioneel trauma rond mijn toen nog niet erkende ‘mooiste bezit’. Doorheen mijn volwassenheid heb ik wel mijn geschenk van vrouwelijke schoonheid leren omarmen. En dan heb ik het niet over hun grootte (want ik voel ze nogal ‘klein’ aan), de richting van de tepels (die zit goed maar ook deze pareltjes mochten zeker wat groter zijn) of de wulpse expressie (tja dat kon ook intenser ;-)). 
Neen ik heb het over HOE die mooie rondingen aanvoelen in mijn borstholte; dicht bij mijn hart en dicht bij m’n longen. Ze vormen als het ware een extensie van mijn liefde en geluk alsook een aangename opslagplaats van pure zuurstof en energie. 

Voel jij dit ook zo aan? Laat ze niet langer een eigen leven leiden want ze zijn veel te kostbaar!
Hoe ze ook uiterlijk zijn of wat die ‘boobies’ uitstralen; ze vormen meer dan ons sex-appeal, ze bieden veel meer dan warmte, schoonheid en magie voor onze partner.

We koesteren hier onze sensuele gevoelens en een overvloed van geborgenheid. Ze hebben ons van alles te vertellen tijdens seksuele opwinding en vormen de voeding voor onze pasgeboren baby. Het zijn kanjers van anjers !

Maar wat is nu the best of breasts ? 
Ze stimuleren onze gezondheid! Yesssss ! 

Ten minste indien je ze voldoende masseert! Onze tepels zijn rechtstreeks verbonden met al onze endocriene klieren. Daar waar al onze hormonen worden aangemaakt en afgescheiden. Weet je de energie van deze klieren te sturen naar je organen dan hou je deze beter in balans. Wil je weten hoe je dit precies doet en welk lichaamsdeel je hiervoor aanstuurt ? 

Ik vertel het jou graag in onze wekelijkse inspiraties in onze FB Love Travel Dance Acadamy !
Masseer jezelf geregeld en wordt bewust van jouw sensuele krachten!
‘Borsten’ worden juwelen, ‘tepels’ worden parels !

Wil je er ECHT ALLES over weten en ervaren hoe dit werkt? Dan nodig ik jou graag uit in ons SMiLE -programma; ontdek er alles over en beleef jouw innerlijke reis naar meer verbinding en plezier met je seksuele energie!