Tenerife

OP dans en ONTDEKKINGSREIS NAAR JEZELF

Be The Queen Of Green

 SHAKE THE 50 SHADES OF GREEN

OVERZICHT VAN HET REISPROGRAMMA

De deelnemers worden warm ontvangen op de luchthaven in Brussel en vandaar vliegen we samen uit naar Tenerife Sud.

We verblijven vlak aan zee in het mooie Landmar Hotel Playa La Arena. Met haar prachtige ligging vlakbij het Masca gebergte en op een boogscheut van de Teide laat deze centraal gelegen danslocatie ons toe te genieten van het mooiste groen in dit seizoen. We zien dagelijks de zonsopgang bij het ontbijt, zwemmen in verwarmde zwembaden, wandelen langs mooie baaien en dansen met zicht op zee!

Tijdens deze dansweek voorzien we verschillende danssessies toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. We maken kennis met Souldance en leren verschillende basispassen binnen tal van exotische en ritmische muziekgenres zoals Salsa, Kizomba, Samba, Bachata en Zumba.

We maken een daguitstap naar het prachtige natuurreservaat van de Teide waar we wandelen, gezellig dineren en de dag afsluiten met zonsondergang. 

Een tweede excursie gaat uit naar het imposante Masca gebergte waar we tevens tijd maken voor leuke terrasjes en lokale winkeltjes.

De voorlaatste dag varen we uit  over de Atlantische Oceaan en ontmoeten we de mooiste dieren van de wereld onder water.

Tussen de dans en uitstappen door komen we op adem tijdens onze Sweet & Juicy Soulsations. Hierin leren we dansen naar onze ziel, verbinden met onze energie en brengen we emoties in balans. We praten over intimiteit en seksualiteit en leren heel wat Tips & Tricks. Bovendien versterken we onze innerlijke kracht, verkrijgt ons sex-appeal een flinke boost en wordt zelfliefde onze moedertaal. We zien tal van nieuwe lichaamsbewegingen, rustige meditaties en maken kennis met energetische healing die je bij jezelf kan toepassen. Tijdens deze workshops vind je de parel in je ziel, je brein, je lichaam, je bekken en jouw seksualiteit.

Wie ben ik?

Ik kan mezelf het best uitdrukken al dansend. Dansen is mijn moedertaal. Ik weet altijd beter in beweging te communiceren en maak heel gemakkelijk lichamelijke verbinding. Dansen is mijn leven. Na vele jaren dansles te volgen in Samba, Afro-Braziliaanse Dans, Lindy Hop, Salsa en Zumba besloot ik zelf les te geven vermits dit nog zoveel energie, levenskracht en plezier teweegbrengt.

Daar dans en bewegings-therapie deel uitmaakt van mijn coachingtrajecten rond verbinding met jezelf en je partner, intimiteit en seksualiteit bied ik deze geweldige combi nu ook aan op mijn dansvakanties. Hier beleef je een geweldige mix van exotische dans en energetische heling. 

Wat ik naast deze energieke workshops zelf zo leuk vind aan onze dansreizen is de verbinding met gelijkgestemde vrouwen, het terug in jezelf thuiskomen, de energie van de ondersteunende vrouwen onderling voelen, helemaal tot rust komen, de vitality boost, het plezier, de luxe en genot ter plaatse. Spannend maar o zo leuk is de fotoshoot tijdens de dansvakanties; het is een moment van verwennerij en onderling plezier en jawel telkens een bijdrage aan onze persoonlijke ontwikkeling en affirmaties.

Praktisch

GROEPSREIS TENERIFE

Inclusief:

 • heen en terugvlucht TENERIFE SUD; incl 20kg bagage, seating en groepsservice
 • 7 nachten ALL INCLUSIVE in het 4* Hotel Landmar Playa La Arena
 • verschillende restaurants met warm & koud buffet + GRILL
 • Snacks tussendoor en alle dranken inclusief (ook alcoholisch)
 • verblijf in dubbel of single op kamer met prachtig zicht zicht op zee en gratis wifi
 • mooi ongerept strand en dansterras met zicht op zee
 • danssessies voor beginners en gevorderden; Salsa, Bachata, Samba, Kizomba, Zumba
 • workshop sessies Sweet & Juicy Soulsations
 • fotoshoot “50 shades of GREEN”
 • show & theater programma
 • 3 excursies; de Teide, Masca, vaartocht op zee 
 • 1 x gratis toegang tot de wellness in het hotel
 • alle transfers ter plaatse
 • uitgebreide reisdocumentatie + dagprogramma
 • In samenwerking met Travel Expert Evelyne Honorez 

Prijs :

– onder voorbehoud

Exclusief:

 • annulatie + reis/bijstands-verzekering 
 • alle persoonlijke uitgaven en fooien ter plaatse

 

 

Testimonials

Wat anderen vertellen

Dat het een geweldig, fantastische reis was! Tof gedanst, vrouwelijkheid is gestimuleerd, batterijtjes opgeladen, het was super gezellig.
Karin

Een heel leerrijke reis met allemaal inspirerende vrouwen. Ik heb er echt 100% van genoten, emotionele momentjes mochten er zijn en die maakten ons allemaal sterker. Geweldig verblijf!
Jolien

Nathalie
Deze dansreis kwam echt op het juiste moment! Ik had zo nood aan tijd voor mezelf, aan rust, natuur, maar ook beweging, ontspanning en de aanwezigheid van gelijkgestemde zielen. De reis was tot in de puntjes georganiseerd van voor het vertrek op de luchthaven tot en met de terugreis. De juiste afwisseling van dans, vrije tijd, uitstapjes, yoga, kennismaking met andere dansstijlen, wellness…. kortom, voor ieder wat wils. Het verblijf was een echte toplocatie. Alles was in overvloed aanwezig, mooie propere kamers,lekker eten en drinken, ruimte, gezelligheid,… we werden er uitstekend verzorgd. Nathalie is een echte klassedame, met haar passie en charme liet ze ons mee bewegen op de muziek en leerde ze ons enkelechoreo’s aan in verschillende dansstijlen. En of je nu een ervaren danser bent of een beginner, ze kan ons allemaal laten meedansen met haar ervaring en swung. We werden er verwend en verzorgd en gingen naar huis met een voldaan gevoel en prachtige foto’s van onszelf vanwege de photoshoot dia als kers op de taart ook in het programma zat. Ik heb een prachtige reis ervaren die die ik voor altijd in mijn hart zal meedragen. Dames aarzel niet en doe jezelf dit cadeau!
Tine

Ik mis jou omdat je mij zo aanmoedigt om alles te geven ook al is dit een rare houding waar ik normaal onzeker van word. Je laat me mijn grenzen verleggen maar ook mijn eigen grenzen stellen. Het plaatje is dan ook compleet als we dit op reis doen met eensgezinden. Een mooie stad een zalig strand een rustige omgeving en een swingende locatie. Alles samen was dit voor mij de perfecte reis.
Caroline

Dankjewel Nathalie voor de super fijne vakantie, voor al je goede zorgen en voor je eindeloze energie ! 

Lut 

Interesse?

Wens je graag meer informatie of wil je inschrijven voor deze prachtige reis? CONTACTEER ONS !

LOVE TRAVEL DANCE

Nathalie De Cock

nathalie@lovetraveldance.be
+32 497 88 58 23
+32 55 60 87 75

Bronstraat 19
9700 Mater (Oudenaarde)

BTW-nummer: BE0598.782.582