Vrij met water en vuur

 

Water en vuur zijn 2 basis-elementen voor een gezond libido. De stroming in je bekken en de passie in jouw hart bepalen jouw seksuele kracht.

Als vrouw is het water-element heel sterk in ons aanwezig. Maar het moet ook stromen. Bovendien hebben we een zorgzaam en liefdevol hart, maar de passie moet zich ontvlammen.

Uiteraard deel je het bed met z’n tweetjes waarin seksuele energie zich verweeft en vermenigvuldigt. Belangrijk is om je eigen seksuele identiteit te kennen, die van je partner te ontdekken en samen te evolueren naar de Negende Symfonie.

Laat jij jou gemakkelijk vervoeren in vuur en vlam? Vaak laat een tekort aan stroming dit niet toe. We voelen ons gevangen in emoties, denkpatronen, overtuigingen en obstakels. Bovendien heeft het verleden wonden nagelaten. 

Voel jij een beperking op jouw vrouwelijke vrijheid? Dit hoef je niet te laten ‘zijn’ want je wordt er deel van. 

Laat het niet toe want dit verdien jij niet; het is een regelrechte inbreuk op jouw levensrecht, op jouw vrouwenrecht, op je vrijheidsrecht.

Keer terug naar je kern indien je die volheid niet voelt! Baad jezelf in water en vuur zoals in het romantisch kader hieronder! Laat het stromen en droom zacht weg in je eigen bedding; diep weg in jouw eigen wonderlijk landschap van vrouwelijk schoon! 

Voel de stoom zijn helend werk!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 november 2022

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *