Sex is a sacred art

GODDELIJKE seks heeft NIETS met jouw partner te maken !!

BAMMMM xxxx

Jouw partner is niet verantwoordelijk voor de KWALITEIT van je seksleven!

Enkel jijzelf! Net zoals jij jouw eigen geloof creëert, ontwerp je jouw seksuele identiteit.

Lijkt precies ingewikkeld …. ???

Helemaal niet! Het is wel …. HEILIGE KUNST!

Sommigen denken dat mijn partner een ‘God in bed’ is omdat ik durf uitspreken dat ik geweldige seks beleef.

Niets is minder waar …..

ALLES start met je sensuele energie ! Hoe jij jouw sensualiteit invoelt en doorvoelt bepaalt de kwaliteit van je seksleven.

Sensualiteit is net zoals persoonlijkheid iets dat GROEIT. Je kan het ‘groter’ maken net zoals je jouw zelfbeeld ook groter of mooier maakt.

Wij vrouwen, CREATORS van het leven ‘maken’ de kwaliteit; mannen daarentegen ‘leiden’ de kwaliteit, tenminste als zij weten hoe en wij dat toelaten 😉 !

Zoals we eerder al zagen start sensualiteit met zelfliefde!

ZELFliefde dien je te voeden; ELKE dag opnieuw! Daar ben je ZELF verantwoordelijk voor; niemand anders!

Ik verneem dat dit voor veel dames moeilijk is; daarom dat ik in deze inspiratie eens dieper onder de waterlijn ga dan jezelf omarmen, jezelf waarderen , jezelf beminnen, jezelf bevredigen.

Waar ben jij super gevoelig voor? Benoem een paar dingen voor jezelf !

Dit kan zintuiglijk zijn zoals bv mooie woorden, sexy houding, fantasierijke verbeelding, exotische muziek, een smeltgeur, een overheerlijke maaltijd…. het kan van alles zijn.

Het kan ook lichamelijk zijn; gevoelige borsten, tepels, nek, sleutelbeenderen, lippen, oren, haar, voorhoofd, billen, polsen, navel, buik, billen, diamantje, clitoris, handen, tenen, dijen,….

Wellicht is alles gevoelig wat ik hier opsom; wel omarm het, streel het, eet het, maak het helemaal gek,…want deze gevoelens zijn veel belangrijker dan wat er allemaal in je hoofd cirkelt. Door er aandacht aan te besteden ga je ook ‘uit’ dat hoofd!

Hou van je hart, je ziel, je gevoelige plekjes, je innerlijk lichaam, je persoonlijkheid, je vibes, jouw krachten. Benoem ze en verbind je ermee!

Wees VOL van jezelf; je bent een kustwerk ! Neem tijd voor jezelf, je pure echte zelf! Laat niemand echt niemand een stukje van jezelf innemen; vul het met je eigen energie en zie het graag!

Als je twijfelt aan een bepaald gevoel

  • bv ojee mn borsten zijn te klein/te groot/te scheef:te ….. alsjeblief neem ze vast, streel ze, masseer ze, wees lief voor ze, maak je tepels gek en wees DANKBAAR voor die geweldige borsten aan je lijf die jouw levenslust stimuleren!!!!
  • bv ojee mn neus is te dik/te plat/te stomp/te scheef, te …. alsjeblief streel die neus, wees er lief voor en haal nog eens diep adem en besef dat je dankzij die neus alle seconden in leven blijft!
  • bv ojee ik ben niet gemakkelijk vochtig daar beneden… alsjeblief streel het, masseer het, doe er wat speeksel aan, heb er geduld voor, blijven graag zien en dankbaar voor zijn want het is jouw weg naar puur levensgenot.

Echt wij als vrouw, we zijn potverdorie ‘GODINNEN’ met de grootste hoofdletters !!!! Wij zijn de kracht op aarde, LEVENSKRACHT !! Wij zijn het pure ‘ ZIJN’. En vertel jezelf NIETS anders en laat het jou ook niet vertellen !!

BE FUCKING CRAZY ABOUT YOU !!!!!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

17 oktober 2022

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *