Relationele versus sensuele energie

RELATIONELE versus SENSUELE energie! Waar ligt het verschil? Ik daag jullie uit om meteen de proef op de som te nemen! Ik deed het ook vandaag…

Vraag aan je partner: Lieve schat; wat zijn volgens jou mijn noden en verlangens in onze relatie?

Zijn antwoord:

* rust

* genegenheid

* liefde

* quality time

* complimentjes

* een lieve man

* luisterend oor

* vriendschap

* een man die door het vuur gaat

* gelukkig zijn

* voldaan en tevreden zijn

* erkenning krijgen

* aandacht krijgen

Amaaaaaiii 10/10 …. uiteraard heb ik mijn man reeds meerdere keren en herhaaldelijk laten voelen of geinformeerd waar ik behoefte aan heb. Niettemin was ik eigenlijk wel heel verheugd om vanuit zijn mond deze woorden te horen! Je kan dit spelletje aantrekkelijk maken door bij je vraag toe te voegen dat je daarna ook jouw gedacht over zijn verlangens opsomt.

En zo ben je vertrokken… snijdt het onderwerp aan want het is een belangrijke zet naar wederzijds begrip. Misschien kom je nog niet meteen tot dezelfde meest gewenste verlanglijst van in het begin maar je kan hierin beiden groeien!Ga vervolgens aan de slag met volgende vraag; misschien vindt jouw partner dit net iets leuker🤩

Lieve schat wat zijn volgens jou mijn sensuele en intieme verlangens? Oeioei dat was ne moeilijke; hij had het eigenlijk al meteen over mijn seksuele verlangens. Gelukkig zat hij daar ook helemaal juist maar ik heb hem dan toch een stap terug gebracht met de vraag;Liefje waar word ik helemaal gek van? En dan kreeg ik de antwoorden;* een massage* al kussend veroverd worden* jouw pyjamatje heel zachtjes uitdoen* mijn onozele humor* dat ik jou verras* een wijntje die ik presenteer* mijn stoppelbaardje* door ‘volledig’ bij jou te zijnEn jawel tussen de regeltjes door durf ik opnieuw 10/10 te geven…. de ene moment loopt anders dan het andere moment. Soms ben je sensueler of seksueler ingesteld dan het andere moment. Want het eerste dat hij mij antwoordde was dat ik graag heb dat hij als tijger optreedt… ja zeker zeg ik hem, maar ik voel daar graag nog een paar etappes aan vooraf alvorens we op safari gaan🤪. De ene keer verloopt die reis al veel sneller dan de andere keer; vaak is er geen planning aan vooraf en duiken we meteen de jungle in.Wel is het goed om weten hoe jullie je gevoelens daarin omschrijven in termen van noden en plezier. Je versterkt hierin je sensuele energie. Door deze te delen met je partner krijg je meer voeling van zijn kant.

De diepste wens van een man is om haar seksueel verlangen voor hem te voelen. Ook hij verlangt ernaar om stevig vastgepakt en passioneel gezoend te worden!

De diepste wens van een vrouw is om haar seksueel verlangen voor haar partner te kunnen uiten en volledig vrij te kunnen zijn in haar seksualiteit! Ze wenst aan hem heel gemakkelijk te kunnen aangeven waar ze zin in heeft. Ze wenst haar seksuele fantasieën met hem te kunnen uitleven.

Soms liggen deze wensen complex. Kan er niet gemakkelijk over gepraat worden. Voelen ze moeilijk aan… ligt de situatie ingewikkeld.Wel daarom praten we erover, daarom zoeken we in onszelf wat we belangrijk vinden, daarom nemen we tijd voor elkaar, daarom gaan we in onze kwetsbaarheid. Daarom …Wil jij hierover praten maar lukt het moeilijk binnen jouw relatie; stuur mij een persoonlijk bericht en dan kijk ik graag samen met jou naar de obstakels, spanning of emoties die jouw wensen in de weg staan.

#lovetraveldance#opreisnaarliefdeverbindingengeluk#claimjouwvrijheid

Vaardigheden

Gepubliceerd op

12 oktober 2021

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *