Balans in bed !

De kracht van de AFLEIDING

Hier rond wil ik een eerste inspiratie rond erotische energie meegeven; lees tot het einde want het wordt al een beetje spannend🔥

Net zoals we in onze relatie gemakkelijk afleiding vinden/zoeken doen we dit ook in bed. Lees onder WE ; er zijn ook uitzonderingen 😃. Na het werk van beide partners, na het huishouden, na het opvoeden, na het koken is er EINDELIJK tijd voor elkaar…. Maar wat doen we? We sporten, avondje uit, we schermen, we eten/drinken gezellig net iets teveel, hebben het wel gezellig maar gaan ook gemakkelijk in het ‘teveel’; worden moe, tipsy of kranig en verlangen al gemakkelijk naar rust en ‘hoofd leegmaken’ en kijken TV. Het lukt nog net om samen in de zetel weg te zinken met leuke, sportieve of interessante programma’s of een goeie film. Yes opnieuw een mooie afleiding om maar niet ‘echt’ en ‘puur’ te verbinden met elkaar. En dan (genoeg tv, alle kids in bed) is het ver 23 of 24 uur en moet er nog tijd zijn voor het pure wij samen; je maakt tijd om te babbelen of om te vrijen. Echter ook daar is de AFLEIDING alom !!!

* een iemand is te moe en gaat al gaan slapen

* we duiken samen onder de lakens en dan komt die marteling rond lichaamsschaamte, onzekerheid rond overgave, weerstand omdat zij hoofdpijn heeft of hij te snel klaarkomt, gehaastheid; beiden klaargekomen maar weinig genoten van elkaar, veel te romantisch en de lust kwijnt weg, teveel dit of te weinig dat. Eigenlijk allemaal afleiding …. Je blijft in je hoofd en zakt niet in je lijf!

* gebruik van seksspeeltjes; je tracht elkaar af te leiden maar tot waar leiden die onnatuurlijke sensaties? Weinig puurheid.

GEVOLG; Teveel spanning, zorgen, teleurstelling, afstand, afzondering en onzekerheid.

Laat die AF achterwege en doe enkel de LEIDING!

*volg de leiding van hem bovenaan en geef jezelf (je denken/je hart/ je lichaam) over aan zijn lichaam.Zink weg in zijn hart, in zijn vertrouwen, zijn goedheid, zijn stoerheid, zijn ‘leiderschap’

*neem de leiding van haar bovenaan, stel haar gerust, maak het spannend in jouw lichaamstaal, in jouw fantasie, in jouw verrassingen, in jouw manier van behagen.

*volg de leiding van haar boven jou, geniet van haar goddelijkheid, haar vertrouwen, geef je over maar hou je hoofd er wel nog even bij!

*neem de leiding over hem bovenaan, wees het goddelijk dier in je iegen fantasie, maak hem zot maar hou hem bij de les.

Geniet van elkaars puurheid, elkaars kwetsbaarheid, elkaars vertrouwen, elkaars liefde, elkaars imperfectie, elkaars dankbaarheid, elkaars overgave, elkaars vibraties.

Geniet ook beiden in die leiding van de mannelijke energie(leiding) als vrouwelijke energie (geleiding)

Hoe voelt dit voor jou? Ga je gemakkelijk in de leiding/geleiding? Kan je je kwetsbaar opstellen? Hoe doet je partner dit? Kan je genieten van je goddelijkheid? Of cijfer je jezelf daarin weg? Vinden jullie balans of CREEEREN jullie de balans? Hoe dan ?

Vele vragen, wellicht ook onzekerheden… Praten helpt! Twijfel zeker niet om een gesprek met mij te voeren! Bel me of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

1 februari 2022

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *