Het leven nodigt jou hierin gewoon uit; het is wonderlijk !

Het vinden van je essentie is een avontuurlijke reis, vol levendige ontdekkingen en gevoelige momenten. Het is geen vastomlijnd doel, maar een mystiek verhaal dat zich als vanzelf ontvouwt. Door je over te geven aan de stroom van het leven, ontvang je deze essentie als een kostbaar geschenk, glanzend en rijk aan betekenis. Vanuit dit geschenk ontspringt een leven dat dieper en intenser is, waarin je doelen helder worden en vreugde een constante metgezel is.

Voor mij persoonlijk is die essentie ‘verwondering’, een betovering die wordt gewekt door de ongrijpbare schoonheid van de natuur. Maar nog dieper, het wonder van ons innerlijke lichaam, en hoe dit zich naar buiten toe manifesteert. Het is alsof de natuur ons fluistert, haar geheimen deelt, en ons uitnodigt om de magie te voelen die in ons schuilt. Deze verwondering is voor mij de kern van het leven op aarde.

Ieder mens heeft zijn eigen unieke invulling en gevoel van deze essentie. Ik kan soms verbluft staan van de schoonheid en kracht die ons innerlijke lichaam toont. Het is alsof ik een geheime tuin ontdek, vol met onaangeroerde potentie. Tot mijn verbazing heb ik ontdekt dat we gemiddeld slechts 30% van ons innerlijke potentieel benutten. Dit voelt als een verspilling, maar ook als een bron van hoop. Want naarmate de bronnen buiten ons opdrogen, worden we gedwongen om naar binnen te kijken en daar de rijkdom te vinden.

Stel je voor, een wereld waarin iedereen leeft vanuit zijn diepste, natuurlijke essentie. We zouden collectief ons volle potentieel bereiken, elkaar naar grotere hoogten stuwend. Er is nog veel werk te doen, maar ik voel een rustgevend vertrouwen. Ik heb mijn eigen weg gevonden, mijn steentje dat ik bijdraag aan het geheel. Balans en beweging, dat zijn de levensmotoren van de natuur en van ons menselijk wezen. Vanuit deze bron vinden we allemaal onze levenskracht.

Dus laten we dansen op het ritme van ons innerlijke zelf, verwonderd en ontvankelijk, en daarmee een leven creëren dat doordrenkt is van vreugde, kracht en diepe, zinnelijke schoonheid.

LOVE YOU, VEEL LIEFS

Nathalie