Ontwaak je innerlijke en vrouwelijke vrijheid !

Laat jouw goddelijke energie jou overspoelen met haar weelderige kracht van mannelijke en vrouwelijke essenties. Wanneer de vurige energie van focus, helderheid, wilskracht en leiderschap versmelt met de sensuele golven van wijsheid, intuïtie, sensualiteit en creativiteit, ontvlamt een ontembare gloed van godinnenenergie. Het is een dans van afstemming, waarbij alle energiecentra samenkomen om een goddelijke kracht in jezelf te wekken die pulserende hartslagen van leven uitstraalt.

Tijdens onze souldance gaat bij elke beweging, elke zucht, elk kloppen van je hart, deze energie omhoog vanuit je heupen en benen, langs het pad van je spirituele en intuïtieve kanalen, tot het uitmondt in een wervelende poort die verbonden is met de anderen en met het universum.

Probeer het volgende tijdens het lezen van dit bericht; adem diep in, laat je buik ontspannen en voel de verleidelijke golven van kracht en passie door je heen stromen. Verken de diepten van je bekkenbodem en laat los, laat los van alles wat je tegenhoudt. Dan zal je ware stroming beginnen, een stroming die je verbindt met de eeuwige bron van goddelijke vrouwelijke energie.

Zijn hier nog dames die graag onze gratis zoom volgen vanavond om 19 uur. Ik begeleid jou in unieke deep, sweet en juicy soulsations waarin je met veel values en vibes jouw vrouwelijke kracht en innerlijke vrijheid ontwaakt !