Ontspan en geniet van het leven! Laat alle zorgen los en gun jezelf wat welverdiende rust.

Je hoeft echt geen uren te reizen om te genieten van puur avontuur.

Jouw innerlijke landschap biedt immers een hele belevenis aan fijn, subtiel en heerlijk plezier !

Benieuwd ? Lees dan zeker verder 😉

Ga even in je tuin of wandel de natuur in voor een portie zuurstof en een ontspannende ademhalingsoefening.

👉 Maak je rug bol, hoofd naar beneden en adem 4 tellen diep in.

👉 Neem een rechte houding aan, hou vervolgens je adem in voor 4 tellen

👉 Ga zoals op de foto dan in holle rug, hoofd naar achter zachtjes uitademen in 8 tellen.

💃💃💃 Doe dit 3 x opnieuw en ga dan ontspannen in het gras liggen en droom even weg van de wereld, laat je fantasieën en dromen de vrije loop.

Buig vervolgens je knieën met platte voet op de grond. Ontspan en lig lekker! Leg dan je handen op je buik en voel in wat jouw bekken je allemaal te vertellen heeft. Volg de stromingen en hou een rustige ademhaling aan. Trek vervolgens je PC spier aan ; deze tussen je anus en je vagina en voel energie naar boven komen. Trek aan terwijl je inademt en laat ontspannen los terwijl je uitademt.

💃💃💃 Neem waar welke sensaties je voelt en geniet van de samentrekkingen.

Je verkrijgt een verhoogd gevoel van zelfbewustzijn en zelfacceptatie. Deze oefening biedt jou ook instant meer energie, creativiteit, ontspanning en welzijn.

💃💃💃 We gaan een stapje verder en ook hoger met het bekken. Hou je handen op de grond en til je bekken omhoog zoals bovenstaande foto!

Blijf rustig ademen en vervolgens doen we de Kegel-oefening.

Adem 4 tellen in en vervolgens zachtjes uit terwijl je jouw PC spier en bekkenbodemspieren aantrekt; blijf omhoog met je bekken en ga rustig in-en uitademen en ontspan.

💃💃💃 Doe deze oefening 3 keer na elkaar en ga dan ontspannend liggen rusten en invoelen. Daarna doe je deze reeks van 3 opnieuw en intenser !

Online Workshop: Juicy Soulsations

Relax en geniet vervolgens van alle sensaties in je bekken en je tempel (baarmoeder, eierstokken, vagina). Trek dan je vaginaspieren samen en laat los; speel ermee – trek aan en laat los – en neem je gevoelens waar. Door hierop te oefenen maak je jouw vaginawand flexibeler en gezonder.

💃💃💃 Denk hierbij aan de pompoir-oefening ; een seksuele techniek om de stijve penis te masseren bij penetratie. Met een getrainde vagina ondervind je nog meer plezier van de pompoir bij het vrijen.

Belangrijk is althans om zelfstandig het potentieel van jouw spieren en sensaties te ontdekken in jouw persoonlijk avontuur.

Doe de oefeningen meerdere keren, geniet, relax en duik in een wereld van subtiel genot !

BENIEUWD naar nog meer energetische oefeningen ? Volg dan zeker onze GRATIS SOULDANCE oefeningen ! https://lovetraveldance.be/gratis/

Je kan steeds een reactie nalaten onder het blog of het gewoon gezellig delen met andere vrouwen die dit nodig hebben.

Veel liefs

Nathalie XOXO