Energy • Power • Balance

Love yourself, travel inside

and make your

soul dance

Hou van jezelf, reis in je innerlijk landschap en dans van geluk!

Met LOVE TRAVEL DANCE ontdek je nieuwe energie, krachtige vibes en een duurzaam evenwicht.

START HIER
Ontdek je innerlijke glimlach

Happy Soul,

Happy Smile

Ik coach vrouwen met veel v-ibes

naar een

Seksueel, Mentaal en Lichamelijk evenwicht

met mijn

SMiLe – methode 

Waarom ‘V-ibes’?

Emoties ontwikkelen zich volgens de WET VAN DE AANTREKKINGSKRACHT en hebben een grote invloed op je levensenergie, jouw kracht en je gevoel. Het geheel hiervan bepaalt jouw individuele ‘VIBE’

Omdat ik hou van dans en dynamiek, en mensen ook echt wil zien groeien en trillen spreek ik heel gemakkelijk in termen van ‘vibes’. Ze staan ook garant voor een heel lijstje V-waarden hiernaast. Als Seks- en Relatie Coach begeleid ik vrouwen naar een mentaal, lichamelijk en seksueel evenwicht door met voeling en beweging te werken op deze 30 V’s.

Indien ook jij deze V-ibes belangrijk vindt, dan kan ik jou helpen. Deze eigenschappen kunnen overigens enkel verbeteren omdat je er belang aan hecht. Ik toon hoe je al deze vibes omtovert tot  werkelijke vibraties die nog lang nazinderen in jezelf. Reeds na enige training klink jij al op een warme glimlach naar liefde, verbinding en geluk.

Reis en dans doorheen jouw lichaam

Happy Smile, Happy Vibes

Stel je voor dat je al je VIBES kan vergroten

met een glimlach

Kan het echt zo simpel? Ons traject START alvast met een glimlach! Ik coach jou met professionele begeleiding op mentaal, lichamelijk en seksueel niveau. Na intense training in voeling en energetisch lichaamswerk laat je vervolgens al je hersen- en lichaamscellen lachen. Ook jouw seksuele energie wordt enorm geprikkeld en giert het uit van geluk! Daarna neem je alle verworven kennis mee in jouw dagelijkse activiteit en geniet je  mentaal, lichamelijk en seksueel van een ultieme vrijheid.

NAAR EEN NIEUWE LEVENSSTIJL

Waar ik vroeger dikwijls mijzelf wegcijferde, zoek ik nu opnieuw rust en liefde in wat mij gelukkig en aan het lachen maakt:

  • persoonlijke groei
  • een harmonieuze relatie
  • vrolijke kids
  • een gezond lichaam
  • een bevredigend seksleven

 

Lach en dans naar je ziel!

Door meer aandacht te besteden aan bovenstaande V-ibes ben ik nu mentaal, lichamelijk en seksueel in evenwicht.

Ik heb een zeer grote innerlijke vrijheid verworven in mijn hoofd, mijn lichaam en – meer in het bijzonder – mijn yoni (tempeltje)!

Dat wens ik ook mijn klanten toe!

Bewuster leven en bewegen heeft telkens een cruciale rol gespeeld. Ik heb de verbinding met mijn ziel altijd versterkt door mijn gevoelens te erkennen en al dansend te doorvoelen.

SOULDANCE brengt je in verbinding met jezelf en met anderen. Intens en bewust bewegen op leuke ritmische muziek geeft zoveel energie en kracht, het brengt al onze emoties in beweging. Door te dansen en voeling te vinden met alle sensaties krijgen je lichaam én geest een upgrade, je lift jezelf en je eigenwaarde omhoog.

Dansen is een vorm van persoonlijke ontwikkeling. Een manier om ook terug in je lijf te zakken én van jezelf te leren houden.

Van jezelf houden, tevreden zijn met wie je bent en je lichaam aanvaarden geeft ook je relatie en je seksleven een serieuze boost. Zonder die zelfliefde en diepe verbinding met je lichaam en energie kan je moeilijk een fijne, liefdevolle en intieme relatie aangaan met een ander.

Mijn missie is dan ook om vrouwen, maar ook koppels te ondersteunen in hun reis naar liefde, verbinding en balans door hen meer in contact te brengen met hun energie, intimiteit en seksualiteit.

Daarom heb ik SMiLe in het leven geroepen, de meest ervaren reisgids in mijn lichaam en mijn leven.

SMiLe

Met heel veel liefde deel ik graag mijn SMiLe met vrouwen die hun vibes omarmen en willen verhogen voor een Seksueel, Mentaal en Lichamelijk evenwicht.

Ontdek onze Free Vibrations, ons Souldance-aanbod en

het volledige SMiLe – programma.

Ook voor een VIP traject kan je bij ons terecht.

Free Vibrations

Ontdek hoe jij het best in een mum van tijd voeling vindt met je geest, je innerlijk lichaam en je seksuele energie. Start hier!

Souldance

Ons dansaanbod biedt jou SWEET, HAPPY, DEEP and JUICY SOULSATIONS.

Check hier alle mogelijkheden en voel de vibraties en sensaties!

SMiLe

Met een eeuwige glimlach ben jij na 1 jaar mentaal, lichamelijk en seksueel in evenwicht. Ontdek ons volledig programma!

VIP - Coaching

Afgestemd op jouw ritme reis je individueel of in koppel intens naar liefde, verbinding en balans met een nieuwe seksualiteit

Kom binnen en dans

Laten we kennismaken

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in de online agenda. Kennismakingen gaan online door, via Zoom.

Je ontvangt na bevestiging van je afspraak een e-mail met daarin de praktische details.