Goddess Glow

 Voor vrouwen die in hun eigen licht willen schijnen

Jouw Goddess Glow is de stralende en betoverende energie die diep vanuit de essentie van jouw vrouwelijke kracht en schoonheid opkomt. Het is een innerlijke gloed die voortkomt uit het bewustzijn van je eigen unieke kracht en het vermogen om jezelf te helen. Het is de magie die ontstaat wanneer je in harmonie bent met jezelf, je lichaam en je geest.
Goddess Glow omvat de innerlijke rust en veerkracht die voortkomt uit het cultiveren van zelfliefde en zelfzorg. Het is de stralende uitstraling die ontstaat wanneer je jezelf toestaat om authentiek te zijn en je ware potentieel te omarmen. Het is de zachte kracht die je in staat stelt om obstakels te overwinnen en je levenspad met gratie te bewandelen.
Deze stralende gloed wordt gevoed door het versterken van je zelfbewustzijn, het koesteren van je intuïtie en het omarmen van je eigen helende krachten. Het is een natuurlijk hoogtepunt dat ontstaat wanneer je jezelf opent voor het universum en de eeuwige stroom van liefde, vreugde en overvloed.
Goddess Glow herinnert ons eraan dat we allemaal godinnen zijn, in staat om te creëren, te transformeren en te genezen. Het is een uitnodiging om onze innerlijke kracht te omarmen, onze eigen waarheid te spreken en ons te verbinden met de diepe wijsheid die in ons huist.
Laat de Goddess Glow in jou ontwaken en straal met volle overtuiging. Laat jezelf onderdompelen in de betoverende energie van vrouwelijke kracht, zelfgenezend vermogen en de natuurlijke extase van het zijn.
Schrijf je in voor onze GODDESS -GLOW Video en ontwaak in je eigen licht !

Ontdek hoe jij op een eenvoudige en natuurlijke manier jezelf kan omarmen met meer zelfliefde en zelfzorg.

Volg de video en ervaar meteen onderstaande voordelen; je leert

  • hoe je heel snel en eenvoudig contact maakt met je innerlijke landschap
  • hoe je snel opnieuw helder en positief gezind wordt
  • hoe je jouw innerlijke kracht ontdekt en je eigen schoonheid omarmt
  • hoe jij jezelf een eerste intense heling aanbrengt
  • hoe je jouw zelfvertrouwen een boost leert geven
  • hoe je je huid, haar en algehele uitstraling kunt verbeteren, waardoor je straalt als een godin.
  • hoe je meer voeling krijgt met jezelf
  • hoe je intens in verbinding komt met je ziel
  • hoe je jezelf op de eerste plaats zet, tijd neemt voor ontspanning en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, zowel fysiek als mentaal

Goddess Glow brengt gelijkgestemde mensen samen die zich willen verbinden en elkaar willen ondersteunen in hun reis naar zelfontplooiing.

Je wordt meteen geholpen om je bewustzijn te vergroten, nieuwe inzichten te verkrijgen rond zelfheling en persoonlijke transformatie te stimuleren.

Je wordt tevens aangemoedigd om je eigen kracht te omarmen, je dromen na te jagen en je stem te laten horen.

DUS INSCHRIJVEN MAAR !

FEEL YOUR VIBES AND SENSATIONS WITH

Testimonials

Wat anderen vertellen

Liefste Nathalie,  wat ik leerde van Souldance en de Juicy Soulsations (en zeer dankbaar voor ben) is dat ik mezelf beter leerde begrijpen. De seksuele energie en de levensenergie die er in ons huist leren gebruiken en inzetten om ons gezond te houden/maken dat is buitengewoon fantastisch! De zelfbevrediging en zelfbeminning is niet meer puur lichamelijk maar een intense beleving van zelfzorg en zelfliefde die je gezond houdt en maakt. Ik ben zeer tevreden dat ik me inschreef voor deze cursus en zou het elke vrouw aanraden, gewoon om onszelf te leren aanvaarden en te respecteren zoals we zijn. Het beste van en voor onszelf want dat zijn we waard! Hartelijk dank Nathalie!

Nathalie is een ontzettend gedreven en passionele vrouw. Ik ben heel dankbaar voor haar Juicy Soulsations en zou het elke vrouw aanvaarden. Ik heb heel wat interessante kennis opgedaan tijdens het volledige SMiLe-traject en vooral veel praktische tools meegekregen waardoor je echt dat niveau dieper gaat! Ik leerde hoe ik een genezende kracht in mezelf kan opwekken, ik verdiepte de connectie met mijn lichaam en het mooiste van al: ik heb voor het eerst in mijn leven hoop en vertrouwen in mijn eigen seksualiteit. Bedankt Nathalie!

Nathalie
Wat heb ik altijd veel bijgeleerd met je dansen en niet alleen wat de pasjes betreft maar ook mezelf graag zien!
Ik kreeg altijd een bom energie en meer zelfzekerheid. Het leek wel of ik telkens de wereld aankon daarna.
Ik mis het enorm; die leuke bewegingen, de fun, de actie en ook andere mensen leren kennen.
Caroline

Na mijn eerste sessie bij Nathalie voelde het alsof ik de juiste persoon ben tegengekomen om me verder te helpen in een zoektocht naar meer inzichten, naar wat er werkelijk in me omgaat, naar het herontdekken van mijn eigen ik.

Vertrouwen en verbondenheid is een waarde die ik hoog acht, ik voel het wederzijds respect en voel dat het goed zit.

Ik ben heel dankbaar !

X

De cursus Juicy Soulsations was voor mij heel verrassend en een echte verrijking. Ik beleef intens de bewustwording van mijn seksuele energie (van opwekken tot hergebruiken) en ben gemotiveerd om dagelijks lichaamsoefeningen te doen om mijn energie te voeden en te voelen. Ik ga hier levenslang de vruchten van plukken. Dankjewel Nathalie voor je professionele en inzichtgevende lessen. Het was een plezier om mee te doen en jou als persoon en deskundig lesgever te leren kennen.

X

Dag Nathalie,
Blij dat je nog aan mij denkt. Heb gisteren kleine danspasjes gedaan die we in de les gezien hebben. Ik kom stilaan terug in de move. Als ik aan jou denk, is het met een heel gelukkig gevoel in mij. Jij heeft me al kracht, alleen al als ik aan jou denk.
Ik ben nog steeds bewust bezig met de ademhalingsoefeningen en energie die rondstroomt in en buiten mij. Dat diamantje probeer ik ook rond mij te laten draaien. Ja, ik heb heel veel meegenomen van de lessen van jou in mijn dagelijks leven. Doet echt goed. Ook de innerlijke smile doet me goed. Tijdens een wandeling bewonder ik de natuur en al het schone die me echt bewust doen beseffen dat ik het nog zo slecht niet heb. Dank je wel voor deze wijsheid en lichaamskennis, voor zoveel energie die je uitstraalt en wilt doorgeven aan allen die er behoefte en open voor staan. Heel veel liefs en warmte, X

Dankzij jouw coaching heb ik mezelf beter leren kennen en leren accepteren met mijn positieve en negatieve kanten. Ik heb nu meer inzicht en begrijp beter mijn gevoelens.
Door mijn hoogsensitiviteit is het niet altijd even gemakkelijk mijn grenzen te bewaken want je wil voor iedereen goed doen waardoor ik vaak mezelf tekort doe. Ik heb bij jou geleerd om naar mijn eigen lichaam te luisteren en dingen te doen waar ik energie uithaal. Jij leert de mensen om zichzelf te accepteren, een schouderklopje te geven, jij luistert en geeft de nodige tips en raad om op een positieve manier in het leven te staan.
Dankjewel voor al die inzichten 😘

X