Your BEST Body Shake !!!
Deze maand werken we rond lichaamsenergie. De ultieme gelegenheid om onze Souldance nog eens voor te stellen! We bieden 3 soorten dans-en lichaamsbewegingen aan waarin zelfexpressie en zielsbeleving centraal staan. Bovendien stimuleer je de doorstroom en een intenser contact met jouw lichaamsenergie. 

Met onze SWEET SOULSATIONS leer je bewust bewegen en dans je vanuit je gevoel, vanuit je ziel en jouw emoties. Dansen brengt je immers op verkenning in jezelf en je lichaam. Het voedt jouw energiestroom, jouw levenslust, jouw creativiteit, je veerkracht, jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid, jouw unieke zelf. We omarmen onze vrouwelijkheid en leren sensueel dansen op de meest exotische ritmes zoals Salsa, Bachata, Samba, Kizomba en Cumbia. Naast de dans- en lichaamsbewegingen leer ik jou ook meditatie- en ademhalingsoefeningen waarin je een gezondere balans brengt in je persoonlijkheid, je relatie, je dagelijkse activiteit en jawel… ook jouw seksleven.  

Onze HAPPY SOULSATIONS  zijn gebaseerd op Zumba® met een extra knipoog naar de ziel. Intense lichaamsbewegingen en zwoele ritmes drijven onze energie op kracht en in verbinding met ons gevoel en onze emoties. Zumba® is ook super leuk en tevens gemakkelijk. We bouwen telkens een sportief feestje. Na enkele lessen leer je de basis van heel veel Latijns-Amerikaanse dansen zoals Salsa, Merengue, Axé, Samba, Cumbia, Bachata, Rumba en zoveel andere ritmes. In combinatie met Europese Urban moves en Oosterse invloeden kom je in een smeltkroes van dansculturen en krijg je een heel plezante dansmix.

In onze JUICY SOULSATIONS gaan we een stapje verder op verkenning in onszelf. Hier leer je nieuwe lichaamsbewegingen en al dansend herstel je het contact met de bekkenbodemspieren, alle ruggenwervels en de borstomgeving. We gaan intens en subtiel om met sensaties in ons lichaam en erkennen een zachtere en rijke gevoelsbeleving. We leren volgens het Taoïsme hoe we seksuele energie omzetten in een gezonder, vitaler en krachtiger bewustzijn. We cultiveren en transformeren deze energie en vinden harmonie met onszelf en onze partner, een wilde vrijheid en intens geluk. We gaan op ontdekkingstocht naar onze vrouwelijke oerkrachten.

Volg je graag onze wekelijkse inspiraties rond persoonlijke, relationele en seksuele energie maak je dan lid van onze LOVETRAVELDANCE –  ACADEMY