Welkom op onze gloednieuwe website van Love Travel Dance waarmee ik een grote sprong naar liefde, verbinding en geluk maak. Ik coach namelijk vrouwen op ontdekkingsreis naar een innige relatie met zichzelf en hun partner door hen intenser in contact te brengen met hun energie, intimiteit en seksualiteit .

Ik kijk er ontzettend naar uit om geïnteresseerde lezers een stapje dichter bij henzelf te brengen en hoop dat iedereen gemakkelijk wegwijs vindt op deze website. Tussen de vele tinten groen vinden jullie een heel groot groen smaragd hart, jawel dat van mezelf ;-). Smaragd activeert onze hartchakra en stimuleert liefde, openheid, inspiratie, oprechtheid, levensvreugde en eenheidsgevoel. Met mijn groen hart wil ik een positieve werking in relaties, vriendschappen en groepsverbinding bevorderen. 

Ik wens jullie super veel leesgenot! Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan zeker hieronder in op onze nieuwsbrief en ontvang alle meldingen rond Love Travel & Dance Coaching in jouw mailbox.

Tot snel xxx

Nathalie