The 3 best medicines in life
Yesssssss onze eerste echte nieuwsbrief; eentje vanuit super veel energie !!
Want voor het eerst in jawel ik denk 20 jaar slaap ik opnieuw gemiddeld 8 uur !!!!!!
De volle 8 uur, dit weekend haalde ik zelf bijna 9 uur……. ik kan het niet geloven….. Dus dacht ik; ik maak er een onderwerp van; het voelt als een Sinterklaascadeautje…want ik voel me zo energiek als een kind 😉

Mijn beste tijd was altijd 6 uur, ik vond nooit langer rust ….. een paar jaar terug volgde ik op dinsdag yogalessen en toen haalde ik de dag erop heel vaak 7 uur; best heel deugddoend….Yoga vind ik heel inspirerend en leuk maar niet zo geweldig als dans 😉 ik mis vaak de muziek, de ritmes, de beweging, de energie.
Sinds mijn nieuwe wending waarin Souldance een nieuw onderdeel is geworden, geef ik veel intenser energie aan mezelf. Souldance is een soort mix van yoga en dans. Het gaat erom je zelfbewustzijn te vinden en hierin jouw persoonlijke, sensuele en seksuele energie te transformeren naar meer zelfvertrouwen, vitaliteit, levenskracht en sexappeal.
Ook een goede ademhaling en meditatie spelen hierin een belangrijke rol. Een staat van ‘puur zijn’ opzoeken brengt jezelf in een zeer kalme stilte waaruit je immens veel energie kunt halen.
Het is een beetje trainen natuurlijk; je moet er echt ‘bewust’ mee bezig zijn om in je ‘bewustzijn’ te komen. Naast de verschillende meditaties moedig ik ook aan om geregeld te masturberen.

Zelfbevrediging is de ultieme manier om jezelf te omarmen en je seksuele krachten te kennen en te delen met je partner. Ik leer jou ook hoe je lichaamsorgasmes bereikt ;-). Heeeeeeeeerrrlijk.
Een lichaamsorgasme? Zo eentje waarin heel je lichaam vibreert? Ja zoiets …. ;-). Het is niet dat je zit te shaken alsof je een elektrische schok krijkt. Het is een zalige vorm van zelfbevrediging maar dan toch een beetje anders.

Ik heb me intensief gaan verdiepen in de Tantrische levenswijze en de tradities van het Taoïsme waarin je bewust leeft vanuit vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid.

Let op het gaat er niet om om doelloos door het leven te gaan; in tegendeel. Het is belangrijk om een helder bewustzijn te creëren rond jouw persoonlijke energie; deze in lijn te brengen met je relationele energie en vervolgens kan jouw seksuele energie gemakkelijker doorstromen. Wanneer je een gezonde balans verkrijgt in geest, lichaam en ziel dan hoef je niet meer naar de dokter. 

Benieuwd naar meer? Volg onze livesessies rond persoonlijke, relationele, sensuele en seksuele energie in onze gratis Facebook Love Travel Dance – Academy. Elke maand spreken we rond een ander thema waarin ik wekelijks leuke inspiraties deel.