Dankbaar en trots hoe we onze dansreis van start zijn gegaanšŸ¤—šŸ˜šŸ’ƒ. Een intens leuke groep dames, een avontuurlijk weertje, relaxed op de boot, reeds enkele zotte obstakels, een geweldig charmant hotelleke, een warm stralend en ontroerende zonsondergangšŸŒ„, een bosrijk gevoel, een sterke gloed energie.

Zot benieuwd naar onze fotoā€™s?šŸ’ƒHierbij alvast enkele indrukken. We dansen letterlijk op het ritme van de golven aan zee en genieten volop van 50 tinten blauwšŸ’ƒšŸ’™šŸ’ƒšŸ’™šŸ’ƒ.

En of we ons amuseren? 1000%. Het is hier…helemaal topšŸ’ƒ. Een geweldige groep, verbinding onderling, heerlijke dancevibes, een traan en een lach, oneindig mooie panoramaā€™s, schitterend weer. Jawel we hebben het allemaal. Onze eerste excursie ging uit naar Budva waar we een geweldige bootexcursie naar verschillende mooie plekje gemaakt hebben.

De tweede excursie ging uit naar KOTOR, de stad van de kat šŸˆā€ā¬›…. zoveel plezier beleefd is deze mooie historische hoofdstad! Een ware parel ! We werden tevens verrast door een prachtig cadeau op de avondšŸ¤©. Geniet van onze reis naar Liefde, verbinding en balans.

Ook onze laatste excursie dag was een streling voor het oog. Genoten en gelachen in National Park Skadar Lake. Super mooi afgesloten op de Montenegrijnse ritmes van de salsa, bachata, Kizomba en zelfs een walske geplaatst op de avond.

Naast de dansmix van mezelf kregen we ook een uitgebreide dansworkshop van Marko en Tamara die ons letterlijk op de zwoele ritmes van de zee de Salsa en Bachata aanleerden. Als kers op de taart mochten we ook gulzig proeven van de Montenegrijnse VolksdansšŸ’ƒ . Wat een plezier, wat een samenhang, wat een energie…. we zijn opnieuw helemaal opgeladen om er tegenaan te gaan.

Montenegro per boot. Vanuit de historische hoofdstad Kotor “kattenstad”, via “The Lady Of The Rocks” naar het mondaine Tivat. Als kers op de taart werden we ‘s avonds verrast door een groepje dolfijnen.