Reis & Danskamp

 

Kinderen OP dans en ONTDEKKINGSREIS 

Happy Kids, Happy Heart

Wat kunnen de kinderen verwachten?

In de voormiddag maken we kennis met Souldance en krijgen jullie een reeks danspassen aangeleerd, gevolgd door een super leuke Zumba®les. Tussendoor genieten we van enkele relax momentjes onder de zon. We leren elke dag leuke dansbewegingen en amusante tiktok-moves. De kinderen leren bewuster dansen en voelen intens de dansenergie groeien. We sluiten telkens af met een wel verdiende cool-down.

Rond de middag leren de kinderen ”al dansend rond de wereld reizen”

We zien verschillende danssoorten en leren van welk land deze vandaan komen; we vertellen in groep over onze reiservaringen en gaan mee in elk verhaal. Vervolgens ‘reizen’ onze dansers naar een fantasierijke bestemming op een spelende en educatieve wijze, waarin ze hun toneel- en expressie talenten naar boven toveren.

Elke namiddag knutselen we rond een bepaald thema; een leuke bestemming, specifieke muziekinstrumenten; dans-accessoires, danskleren of -schoenen. Tijdens ons kamp nemen jullie kids de mooiste reis en dans creaties mee naar huis.

In het midden van de week beleven de kids een spetterende fotoshoot waarin we knotsgekke poses houden en intens genieten van onvergetelijke en liefdevolle momenten.

 

 

Wie ben ik?

Ik ben een knotsgekke dansmama met vrolijke danskinderen. Mijn dochters zijn mee opgegroeid tijdens de danslessen en kidskampen. Onze zomerkampen vormen telkens de mooiste periode van het jaar.

Ik kan mezelf het best al dansend uitdrukken en kinderen nemen dit heel gemakkelijk over.  Bovendien ben ik heel creatief en leef ik in het artistiek idee dat met wat je maakt je jouw fantasie tot leven brengt.

Al knutselend reis ik mijlenver weg van alle realiteit en geniet ik uiteraard dubbel en dik wanneer ik die reis met kinderen kan delen en hen zie groeien in hun dans- en knutselbeleving. 

Praktisch

Onze kampen starten om 9:30 en eindigen om 16:00. We voorzien opvang vanaf 08:30 en na het kamp tot 17:00

Voor ‘s middags dienen de kinderen een lunchpakket te voorzien.

Er is gratis drinkwater beschikbaar.

We hebben al het knutselmateriaal voor handen, soms vragen we eens een voorwerp mee te nemen

Fiscaal attest mogelijk + sporttegemoetkoming ziekenkas !!!

Periode kamp: van 22 augustus tot 26 augustus 2022

Prijs

  • 5-daags kidskamp : 170€
  • korting 2de kind of 2de kamp: 10€ – enkel geldig indien samen geboekt – gebruik kortingcode KIDSKAMP2022 bij het afrekenen in de webshop

Locatie

OC De DrieSleutels, Driesleutelstraat 11 te Mater (Oudenaarde)

Ruime parking voorzien

170,00 incl. btw

Testimonials

Wat anderen vertellen

Ik vond dit een zeer leuk kamp.
Toen ik binnenkwam zag ik het al volledig zitten door de decoratie!
We dansten niet alleen maar maakten ook toffe knutselwerken!
Ook het maken van filmpjes voor TikTok vond ik super!
We leerden superveel dansjes die ik na een jaar nog steeds in mijn hoofd heb!
Iedere dag maakte juf Nathalie ook grapjes die de dag extra leuk maakten.
Als je klaar was met uw lunch kon je ook nog genieten van speeltuin en zandbak.
De fotoshoot was ook geweldig!
Ik zie alvast uit naar het volgende kamp! Zeker een aanrader om je eens goed in uw vel te laten voelen!
Dankzij juf Nathalie heb ik dansmicrobe alvast goed te pakken!
Groetjes
Lobke

Ik vond het kampje leuk omdat er veel variatie was en niet alleen maar dansen. Er was knutselen, toneel en dansen. En we mochten buiten op het speelplein eten. We mochten ook heel veel doen en mee kiezen. De juf verbiedt je ook niets. De dansjes waren heel leuk. Ik ga er deze vakantie terug naartoe. Ik weet niet wat ik er nog over kan zeggen buiten dat het een leuk kamp is en dat je het zeker eens moet proberen!
Yara

Ik vond het danskamp super leuk. We hebben allemaal super leuke dansjes geleerd, ook TikTokdansjes. Ik vond de fotoshoot ook mega tof en Nathalie is een super coole, leuke en grappige dansjuf 😉

Ziva