Laat je innerlijke vuur ontbranden terwijl de krachtige ritmes door je heen stromen. Souldance is zoveel meer dan alleen maar bewegen op muziek – het is een transformerende reis naar het herstellen van de balans in al jouw chakra’s.

Vanavond werken we op de SACRALE of SEKSUELE CHAKRA

Terwijl je je lichaam vrij beweegt op de melodieën, worden de energetische kanalen van je seksuele chakra geactiveerd. Elk ritme en elke beweging nodigt uit tot het ontketenen van je sensuele kracht en het omarmen van je unieke expressie van vrouwelijkheid. Je voelt de energie stijgen vanuit het bekken, terwijl je de diepere lagen van je seksualiteit verkent en omarmt.

In de magie van Souldance kom je in contact met je diepste verlangens, je vurige passie en je creatieve levenskracht. De dans wordt een uitlaatklep voor emoties, een veilige ruimte waarin je jezelf kunt uiten zonder oordeel. Je laat oude wonden los en laat nieuwe heling binnenstromen, terwijl je jezelf bevrijdt van belemmerende overtuigingen en schaamte.

De bewegingen in Souldance activeren de stroming van levensenergie door je bekkengebied en reinigen de seksuele chakra van blokkades. Je voelt de energie vrijelijk bewegen, als een dans van vitaliteit en plezier. Terwijl je danst, breng je niet alleen je eigen seksuele chakra in balans, maar ook de energie van je hele wezen wordt afgestemd op een hogere vibratie van liefde en overvloed.

Souldance is een uitnodiging om jezelf te omarmen als een godin van sensualiteit en kracht. Het is een herinnering dat jouw seksualiteit een bron van genezing en creativiteit is. Door jezelf volledig over te geven aan de dans, omarm je de magie van je lichaam en activeer je de stroming van levensenergie die door je heen stroomt.

Dans met passie en overgave! Laat je gevoel jou begeleiden op een reis naar zelfontdekking, heling en transformatie.