Connecteer met je vrouwelijke energie

 Voor vrouwen die een diepere verbinding  met zichzelf zoeken

maak kennis met je vrouwelijke krachten

Ontdek je deep soulsations!

Ik zet vrouwen aan om op een leuke, beweeglijke en dansende manier opnieuw contact te zoeken met hun innerlijke zelf en voeling te krijgen met hun energie. We bezitten namelijk een schatkist vol parels en kracht maar benutten slechts 30% van ons potentieel. Met SOULDANCE ontdek jij de andere 70%!

Via onderstaande video maak jij kennis met enkele deep soulsations – oefeningen waarin je mentaal, lichamelijk en seksueel een diepere voeling krijgt met je vrouwelijk energie. Van zodra je een intensere connectie krijgt met je energie kan je tevens jezelf verlichten, zuiveren en helen.

Ontdek het voor jezelf in deze HEALING – VIDEO hieronder

VOEL jouw energie en observeer de gevoelens in jezelf.

Bewustwording, voeling en contact met jouw fysieke, intellectuele en sensuele vibes zijn essentieel om opnieuw een evenwicht te creëren met jezelf op mentaal, lichamelijk en seksueel vlak.

Deze DEEP SOULSATIONS – oefeningen brengen jou in contact met je intuitief gevoel, met je hart en je seksuele energie. Na enige training en herhaling van de oefeningen vindt de heling plaats. 

Ontdek hoe jij op een eenvoudige en natuurlijke manier jezelf kan omarmen met meer zelfliefde en zelfwaardering.

Volg de video en ervaar meteen onderstaande voordelen

  • hoe je heel snel en eenvoudig contact maakt met je energie
  • hoe je negatieve gedachten en gevoelens in je hoofd zuivert
  • hoe je jouw liefdesenergie vergroot
  • hoe je meer verbinding krijgt met je authentieke zelf
  • hoe je intenser in verbinding komt met je ziel en jouw verlangens
  • hoe je een warm gevoel krijgt in je bekken en de stroming verbetert
  • hoe je contact maakt met je libido
  • hoe je seksuele energie een tweede impuls geeft (zie de eerste bij onze Souldance – video)

FEEL YOUR VIBES AND SENSATIONS WITH

SOULDANCE

Testimonials

Wat anderen vertellen

Liefste Nathalie,  wat ik leerde van Souldance en de Juicy Soulsations (en zeer dankbaar voor ben) is dat ik mezelf beter leerde begrijpen. De seksuele energie en de levensenergie die er in ons huist leren gebruiken en inzetten om ons gezond te houden/maken dat is buitengewoon fantastisch! De zelfbevrediging en zelfbeminning is niet meer puur lichamelijk maar een intense beleving van zelfzorg en zelfliefde die je gezond houdt en maakt. Ik ben zeer tevreden dat ik me inschreef voor deze cursus en zou het elke vrouw aanraden, gewoon om onszelf te leren aanvaarden en te respecteren zoals we zijn. Het beste van en voor onszelf want dat zijn we waard! Hartelijk dank Nathalie!

Nathalie is een ontzettend gedreven en passionele vrouw. Ik ben heel dankbaar voor haar Juicy Soulsations en zou het elke vrouw aanvaarden. Ik heb heel wat interessante kennis opgedaan tijdens het volledige SMiLe-traject en vooral veel praktische tools meegekregen waardoor je echt dat niveau dieper gaat! Ik leerde hoe ik een genezende kracht in mezelf kan opwekken, ik verdiepte de connectie met mijn lichaam en het mooiste van al: ik heb voor het eerst in mijn leven hoop en vertrouwen in mijn eigen seksualiteit. Bedankt Nathalie!

Nathalie
Wat heb ik altijd veel bijgeleerd met je dansen en niet alleen wat de pasjes betreft maar ook mezelf graag zien!
Ik kreeg altijd een bom energie en meer zelfzekerheid. Het leek wel of ik telkens de wereld aankon daarna.
Ik mis het enorm; die leuke bewegingen, de fun, de actie en ook andere mensen leren kennen.
Caroline

Na mijn eerste sessie bij Nathalie voelde het alsof ik de juiste persoon ben tegengekomen om me verder te helpen in een zoektocht naar meer inzichten, naar wat er werkelijk in me omgaat, naar het herontdekken van mijn eigen ik.

Vertrouwen en verbondenheid is een waarde die ik hoog acht, ik voel het wederzijds respect en voel dat het goed zit.

Ik ben heel dankbaar !

X

De cursus Juicy Soulsations was voor mij heel verrassend en een echte verrijking. Ik beleef intens de bewustwording van mijn seksuele energie (van opwekken tot hergebruiken) en ben gemotiveerd om dagelijks lichaamsoefeningen te doen om mijn energie te voeden en te voelen. Ik ga hier levenslang de vruchten van plukken. Dankjewel Nathalie voor je professionele en inzichtgevende lessen. Het was een plezier om mee te doen en jou als persoon en deskundig lesgever te leren kennen.

X