Juicy Soulsations

Welkom op reis in jouw yoni

In deze online module begeleid ik jullie in verbinding met jezelf naar meer zelfliefde, zelfbeminning en een intenser contact met je sensuele en seksuele energie. Tijdens deze innerlijke reis ontdek je hoe zelfmassages en lichaamsbewegingen jouw bewustzijn met je intieme lichaamsdelen versterken. Anderzijds zorgen meditaties en zelfbevrediging voor een intenser contact met je pure natuurlijke vrouwelijkheid.

We bezitten een oerkracht – verbonden met onze seksuele energie – die we doorheen ons lichaam leren vervoeren en transformeren naar een helende kracht. Je maakt hierin een ontdekkingsreis naar een magische wereld, je vaart doorheen een rivier van gevoelens en je ervaart jezelf als een krachtige super sensuele vrouw.

Deze oefeningen zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis en wijsheid van het Taoisme rond seksualiteit. Je brengt jezelf in een gezondere balans waarin jouw persoonlijkheid, je vitaliteit, je sex-appeal en je seksleven een flinke boost krijgen.

ONTDEK JOUW JUICY SOULSATIONS

DOEL EN OPBOUW VAN DEZE MODULE + HUISTAKEN

Diep en intens contact maken met je yoni zorgt ervoor dat je jezelf bewuster kan omarmen en jouw zelfliefde nog meer kunt vergroten. Onze yoni omvat onze vulva (schaamlippen, clitoris, uitgang urinebuis, ingang vagina), onze vagina en de baarmoeder. Ik spreek ook vaak over onze tempel waarin dan ook eierstokken en bekkenstroming mee zijn inbegrepen. Soms gebruik ik dan weer ‘diamantje’ waarmee ik vulva + vagina bedoel.

Meer bewust worden van je seksuele delen start met een goede en rustige ademhaling in je tempel. Met zachtheid en liefde je tempel verkennen door streling en massage vergroot jouw verbinding met je seksuele identiteit. Deze heeft een grote invloed op jouw levensvreugde maar ook op jouw mentale en fysieke gezondheid.

In deze module zal je tal van oefeningen vinden om jouw contact en verbinding met je seksualiteit te verbeteren. Vervolgens gaan we een stapje verder en zien we oefeningen waarin je seksuele energie leert transformeren tot een helende kracht. Je zal in staat zijn om enerzijds emoties te helen en verdrijven. Anderzijds leer je fysieke kwalen in je lichaam helen zoals migraine, endometriose, hormonale disbalansen,  menstruele ongemakken, enz… Bovendien ontdek je heel veel inspiraties en trainingen om te verbinden met jouw seksuele energie en hoe je deze kan cultiveren.

De belangrijkste oefening die je gaat leren is deze van de Micro Kosmische kringloop. Hierin vervoer je de energie van je schaambeen naar achter via de ruggengraat naar de hersenen en vervolgens zakt deze naar beneden langs je mond en keel naar je navelregio; je opslagplaats van levensenergie.

Volg alle trainingen meerdere keren opdat er een automatisme zal ontstaan in het contact en de verbinding met jouw energetisch systeem. Je zal merken hoe krachtig je bent en hoe sterk je jouw vermogen ontwikkelt om jezelf naar een hogere, vitalere, energieke, gezondere versie van jezelf te brengen.

Naast de trainingen en opdrachten krijg je ook HUISTAKEN mee! Die vind je telkens in de vorm van een V-IBE of een V-woord. Koop jezelf hiervoor een GROEN boekje (ATOMASCHRIFTJE of zo) en noteer hierin je reflectie rond alle vibes. Uiteraard kan je hierin ook neerpennen wat je waarneemt rond alle trainingen. 

Leuk is om dit boekje onder te verdelen in 3 stukken met name: LOVE TRAVEL DANCE. 

De module JUICY SOULSATIONS is gericht op DANCE: hierin ga je jouw zelfliefde naar een hoogtepunt brengen door zelfbeminning. Bovendien voel je in hoe je echt al jouw lichaamscellen aan het dansen krijgt.

 De eerste danspasjes 

VOORBEREIDING

De wijze kennis uit het Oosten

Balans opnieuw terugvinden doe je door mentaal, lichamelijk en seksueel een evenwicht te bereiken in jezelf. Vaak erkennen we een mentaal evenwicht wanneer we onze eigenwaarde positief aanvoelen. We voelen ons lichamelijk gezond wanneer onze conditie en vitaliteit goed zit en we dragen een bevredigd libido als ons seksuele verlangens worden ingevuld. Voelen we ergens een onevenwicht dan vallen we heel snel in onze energiereserves.

Daarom leer ik jou graag deze reserves op een snelle manier aan te zuiveren om op termijn jouw levensvreugde terug te winnen. Dit doen we door bewust te worden van onze innerlijke energie en energiecentra, door contact te maken met onze seksuele energie en vervolgens de doorstroom hiervan te bevorderen.

De oude Taoïsten ontwikkelden een manier om de seksuele en orgastische energie om te zetten in lichamelijke en vitale gezondheid. Ze leren deze energie te recycleren in herbruikbare levensenergie. In onze Westerse wereld daarentegen zijn we lichamelijk en seksueel erop gebrand om (al dan niet meermaals) tot een orgasme te komen, ervan te genieten maar daar stopt het dan ook.

Volgens de Taoïsten verliezen mannen bij een ejaculatie echter een groot deel van hun levensenergie en innerlijke kracht; ze stelden vast dat de pulsaties die het mannelijk lichaam ervaart net voor het orgasme een zodanig krachtige energie tot stand brengen die helend is voor al je organen. Mannen zijn daarom beter af met een innerlijk orgasme.

Vrouwen hebben het voordeel dat ze geen levensenergie verliezen bij een ejaculatie. Wel verliezen zij maandelijks energie tijdens de menstruatieperiode maar ook hier leren we oefeningen om dit verlies te minimaliseren.

Wij hebben als mens – zowel man als vrouw – het vermogen om seksuele en orgastische energie te transporteren en te transformeren naar herbruikbare energie. Bovendien ervaar je door herhaaldelijk oefenen gemakkelijker lichaamsorgasmes of vallei-orgasmes dewelke helend zijn voor heel je fysieke systeem.

De belangrijkste techniek is deze van de Micro Kosmische Kringloop waarin we seksuele (of orgastische )energie verzamelen in ons bekken, langs onze ruggengraat naar boven voeren en langs voren ons lichaam opnieuw naar beneden laten zakken. Dit is letterlijk kort door de bocht want deze energie dient een aantal etappes door te lopen die we gaan leren in onze online groepssessies.

Als VOORBEREIDING op deze kringloop dienen we 3 belangrijke zaken te doen rond ZELFZORG; in totaal 3 uur geweldige me-time per week 😉

*Tracht 4 maal per week de Souldance oefeningen in onderstaande video te doen ; eenmaal je ze onder de knie hebt neemt het 10 minuutjes van je tijd.

*Probeer 2 tot 3 maal per week tijd (een half uurtje) voor jezelf te nemen voor zelfbeminning. Je hoeft niet tot zelfbevrediging (orgasme) te komen; dit is uiteraard een aangename bonus maar geen must om je seksuele energie te verhogen.

*Tracht 2 maal per week een korte massage of meditatie te doen. Deze van de innerlijke glimlach (zie verder) is uiterst belangrijk om contact te maken met je innerlijke lichaam.

Oefen regelmatig jouw Sweet Soulsations

Onze souldance oefeningen zijn erop gebaseerd om bewust te worden van je innerlijk lichaam en jouw innerlijke energie. Wanneer je hier bewuster van wordt ga je ook vanuit een ander gevoel dansen maar ook leven. Dit nieuwe gevoel dat gepaard gaat met externe energie vanuit het dansen voedt dan opnieuw jouw innerlijke energie. Het vormt een wisselwerking. In onze module rond de Sweet Soulsations ervaar je een intense groei naar zelfbewustzijn en lichaamsbewustzijn. Deze zijn noodzakelijk om ook jouw seksuele bewustzijn te verhogen en zijn een ideale voorloper op deze Juicy Soulsations.

Daarom is het belangrijk om te oefenen op een paar cruciale bewegingen. In onderstaande video’s vind je een korte samenvatting van deel 1 van onze Sweet Soulsations. Links vind je de oefeningen one-by-one, en rechts hetzelfde maar op muziek. Eenmaal je de oefeningen onder de knie hebt kan je ze naar wens uitvoeren op eigen muziek of vraag naar onze favoriete nummers.

Later in deze module en tevens tijdens de groepssessies verkrijg je nog andere noodzakelijke oefeningen.

Volg ook reeds onderstaande video’s rond zelfmassage en meditatie

Gezicht, handen, voeten en All-Over Body massage

Voordat je aanvangt met Juicy Soulsations raad ik aan om jezelf veelvuldig een massage cadeau te doen. Afhankelijk van je tijd en welbevinden kan je kiezen voor je gezicht, je handen of voeten of zelf een volledige lichaamsmassage. Dit brengt jou in staat om intenser in contact te komen met jezelf, je gevoel en je lichaamsdelen. Anderzijds geeft het jou rechtstreeks zelfliefde doordat je jezelf en jouw gevoelens letterlijk lichamelijk omarmt. Probeer voor elke les een kleine massage te doen. De all-over body massage is ook sterk aangewezen om toe te passen net voor het slapen gaan. Je zal gemakkelijker rust vinden en een langere nacht tegemoet gaan.

‘ZELFBEMINNING EN ZELFBEVREDIGING

Massage erogene delen

Wanneer je jezelf een moment van zelfbeminning en zelfbevrediging gunt is het van belang om ook je erogene lichaamsdelen te masseren zoals je borsten, je tepels, je onderbuik, je dijen, je schaambeen en je vulva.
Neem hier bewust de tijd voor om intens te strelen samen met de geestelijke intentie van zelfliefde waarin je invoelt dat je het waard bent om in jouw eigen zalige rivier van gevoelens te baden.

Bij de zelfbeminning kan je baat hebben om het enkel te doen wanneer je alleen thuis bent en veilig een moment voor jezelf kunt kiezen. Muziek, zachte lakens, een romantisch sfeerlichtje of een kaars kunnen jou helpen om rust en vrede in het moment te vinden. zelfbeminning in bed is de beste keuze maar uiteraard kan je dit ook onder de douche of in een lekker warm bad uitvoeren.

Zelfbeminning gaat het best vooraf aan zelfbevrediging, natuurlijk geen must maar wel de beste manier om later intenser en langduriger te kunnen genieten van orgasmes. Voel je geen nood of behoefte in zelfbevrediging doe het dan ook niet en voel je gelukkig met je zelfbeminning.

Bij de zelfbevrediging doe je er goed aan om telkens eerst een clitoraal of G-spot orgasme te bekomen. Door te strelen en jezelf te vingeren bekom je de meest intense gevoelens omdat je ‘eigenhandig’ tewerk gaat. Veel meer dan dat je een vibrator gebruikt. Maak veelvuldig je vinger(s) nat met speeksel; op die manier ga je ook beter je eigen intimiteit ‘proeven’. Door tong, geest, hart en yoni te verbinden ga je veel meer op in jouw passievol verlangen en creëer je meer sensuele en seksuele energie. Door er meer in op te gaan kan je ook makkelijker dingen loslaten en in de overgave gaan voor het orgasme. Zowel clitoraal als via de G-spot kan je ejaculeren en kom je ook letterlijk in jouw rivier van gevoelens. Zorg steeds voor voldoende handdoeken zodat je volledig in jouw stroming kan genieten. Trek je ook niets aan indien het vocht een beetje naar urine riekt. Dit is dan ook helemaal normaal vermits het ejaculaat ook een zogenaamd voorvocht inhoudt.

Met een vibrator of indien je een squathouding aanneemt kan je ook een orgasme bekomen aan de baarmoederhals – de zogenaamde A-spot. Ook hierop volgt een ejaculaat. (meestal minder dan bij de G-spot). Het leukst is om dit orgasme te bekomen tijdens gemeenschap omdat het een nog intensere beleving is die je het liefst met je partner deelt. Heb je geen partner dan doe je er solo beter aan om een vibrator te gebruiken voor dit orgasme omdat je dan veel meer in de opwinding en in het genot komt. 

TIPS voor een geweldige opwinding: 

 • Links bovenaan is je clitoris het meest gevoelig
 • De clitoris is een groot zwellichaam waarvan enkel het topje van de ijsberg extern te zien is, door omheen de clitoris te strelen en binnenin te vingeren prikkel je dus ook de rest van het zwellichaam en doorstroomt het met bloed bij de stimulatie.
 • Het clitoraal ejaculaat is meestal een stuk minder maar wel wat krachtiger dan het Gspot – ejaculaat
 • Via een G-spot orgasme kan je meestal meerdere malen het orgasme en het ejaculaat opnieuw opwekken
 • De G-spot – het sponsachtig deeltje aan de voorkant in je vagina wordt ook veel groter en voller tijdens stimulatie; goed om intens opgewonden te geraken is rondom het sponsje te wrijven, nog meer dan op het sponsje te wrijven omdat je hier dikwijls ‘overgevoelig’ bent en dus ‘te snel’ geprikkeld bent. Een te snelle overprikkeling kan soms de overgave bemoeilijken. Dus je gaat er beter langzaam in 😉
 • je orgasmes laten opvolgen met intens genot en rust is een must want na dit momentje volgt de kringloop die we gaan leren.
 • belangrijk is om na je orgasme jouw hand op je schaambeen te leggen. Je voelt hier dan een enorme warme gloed opkomen. Als je zin hebt kan je hier spiralen om al je seksuele en orgastische energie te verzamelen op deze plaats.(tijdens de online trainingen meer hierover !)

 

 

 

 

MEDITATIE: innerlijke kracht

In deze oefening ga je op reis in jouw innerlijke zelf. Start een ontdekkingsreis naar jouw meest belangrijke organen en beleef een sterkere band met jouw functionele lichaam. De innerlijke glimlach is jouw energetisch voertuig. Neem waar wat er op jouw pad komt en ervaar hoe mooi je bent vanbinnen.

 Dansen is trainen

HET ECHTE WERK

De eerste 7 JUICY stappen

1. innerlijke glimlach

2. vertrouwenskanaal – zelfliefde

3. lichaam/borst/tepel massage

4. zelfbeminning: clitoraal, G-spot, baarmoederhals

5. spiralen van seksuele energie

6. sluiting van de poortjes

7. heiligbeen-pomp

 

 

Onderstaande tekening links kan jou een beter visueel beeld geven waar jouw energie verzameld wordt; ter hoogte van je schaambeen en hoe het langs de bekkenbodemspier naar achteren een baan vindt. De poortjes – plasbuis, vaginawand + meer intern de baarmoederwand en de anus die je dient te sluiten wanneer je de seksuele energie naar achteren loodst. Je sluit deze door ze te ontspannen en met je geest als het ware een schuifje voor te trekken. 

 

 

 

Het vervolg in onze kringloop

7. heiligbeen-pomp

8. Ming Men vuur

In deze fase breng je de seksuele energie naar boven en loods je deze langsheen je wervelkolom naar boven. Dit doen we via pompjes. Ons heilig been is een eerste grote pomp om de energie opwaarts te sturen. 

Onderaan rechts vind je een tekening van onze wervelkolom die jou kan helpen te begrijpen hoe onze wervels gerelateerd zijn aan onze organen via het ruggenmerg. De wervelkolom bestaat uit 7 nekwervels, 12 borstwervels en (meestal) 5 lendenwervels.

Bovenaan maakt het verbinding met het hoofd en onderaan met het bekken. Tussen de wervels bevinden zich tussenwervelschijven. Aan de borstwervels zijn ieder 2 ribben verbonden. Na de onderste lendenwervel volgt het heiligbeen. Aan het heiligbeen zit het staartbeen ofwel het stuitje vast. Het heiligbeen is een vergroeiing van 5 of 6 wervels waaraan ook de beide bekkenvleugels vastzitten. Die verbinding wordt gevormd door de SI-gewrichten. Ons heiligbeen maakt deel uit van ons bekken.

Het Ming Men bevindt zich tussen L2 en L3; tussen deze 2 lendenwervels die dus eveneens verbonden zijn met onze seksuele organen, onze onderbuik en benen. Wanneer je hier het vuur voelt branden dan is deze regio ontspannen en warm. Dit draagt bij aan de seksuele opwinding en bovendien zuiver je hier de seksuele energie tijdens de transformatie.

Breng de energie naar je middenhersenen waar je gaat spiralen in trechtervorm.

 

 

 

De Microkosmische kringloop

 1. Zit confortabel op een stoel of op de grond in meditatie-houding
 2. Maak de innerlijke glimlach aan en lach naar je hart, voel het zacht en open gaan als een bloem. Breng deze liefdesenergie naar je navel-centrum. Raak je navel aan en adem rustig en diep in je buik. Lach in je navel-centrum, voel het warm worden en je levensenergie; je chi ontwaken. Voel hier tevens de chi verzamelen als een warme, tintelende gloed. Indien je dit niet voelt visualiseer dan een mooie parel van chi in je navelregio.
 3. Beweeg vervolgens samen met de kracht van je concentratie de levensenergie of het pareltje naar beneden; naar jouw zachte tempel van de baarmoeder en de eierstokken. Je kan eventueel jouw linkerhand op dit seksueel centrum leggen en jouw rechterhand nog op de navel houden en de levensenergie van je rechterhand naar je linkerhand voelen glijden.
 4. Nu begeleid je de levensenergie naar jouw perineum (tussen anus en vaginawand maar dichter bij de anus). Imagineer een kanaal van je navel – langs je seksueel centrum – naar je perineum wijd opengaan met een gloed van levensenergie; jouw chi.

Kanaal aan de rugzijde

5. Beweeg de energie van je perineum naar je heiligbeen. Het helpt om je linkerpalm langs achter op je heiligbeen te houden en je rechtervingers op je seksueel centrum. Voel de energie langs je perineum naar je heiligbeen vloeien. Span je bekkenbodemspier aan om de energie sneller naar die plaats te pompen. Schep vervolgens de energie naar boven met je heiligbeen-pomp. Het helpt om je rug bol en hol te maken alsof je als een amazone te paard rijdt.

6. Adem in en pomp in kleine zachte extra ademhalingen de energie naar het Ming-men vuur (Door of Life) tussen je nieren en verzamel daar de energie.

7. Vervoer met je geest de energie naar boven – T11 – de achterzijde van je zonnevlecht – en voel het daar verzamelen.

8. Laat de energie oprijzen naar het deeltje T5-T6 van je wervelkolom – recht tegenover je Thymus, hartregio.

9. Breng vervolgens je levensenergie naar C7 aan het begin van je nek; dit punt ligt recht tegenover jouw schildklier.

10. Vervolgens pomp je de energie naar je schedelatlas (Jade Pillow) aan het begin van je schedel. Dit kan je doen door zachtjes je kin naar beneden en naar boven te rekken en dan voel je je nek de energie naar boven pompen.

11. Stuur de energie tot boven in je kruin en voel aan dat de energie deze weg naar boven heeft gevonden; mogelijks voel je nog een warme gloed langsheen je ruggengraat;

12. Wordt tot slot gewaar dat de energie zich nu ter hoogte van je derde oog bevindt, binnenin je voorhoofd. Raak deze regio aan met je vingers om bewust te worden van de energieverzameling.

 

Kanaal aan de voorzijde

12. Raak je gehemelte aan met je tong en laat deze daar ontspannen rusten en voel de voorzijde en de achterzijde van het kanaal als het ware samenkomen. Laat de energie vanuit het derde oog op het tipje van je tong komen.

13. Beweeg de energie naar je keel en voel de energie in je slokdarm glijden. Voel de energie samenkomen in een speekselballetje en slik deze door naar beneden.

14. Voel de levensenergie in je hartcentrum belanden en voel het hart zacht opengaan.

15. Beweeg de energie naar beneden in je zonnevlecht en voel het daar verzamelen.

16. Leg vervolgens opnieuw je vingers op je navel, open je navel een beetje en laat de chi hier terugkeren. Stel jezelf voor dat de energie als een waterval van je derde oog naar beneden in je navelbekken valt. Het kan helpen om met je vingers te wrijven van het derde oog tot beneden voorlangs je bovenlichaam.

17. Spiraal tot slot de verzamelde energie zodat het kan absorberen in je buik. Doe dit in tegenwijzers zin en vervolgens met de klok mee. Jouw vitaliteit voelt nu een stukje beter. Keer op keer doe je dezelfde oefening en na veelvuldig trainen lukt deze oefening op het ritme van een inademhaling langs de achterzijde en een zachte uitademhaling langs de voorzijde.

Na een aantal keer voel je jezelf zuiver, ontspannen en verbonden met je jezelf. Iedereen voelt z’n chi anders aan; warm, zacht, als een gloed, als een wolk, als een sprankel. Ook al dien je het gevoel te visualiseren als een parel; ook dan ga je een zuiver en ontspannen gevoel gewaarworden.

Het kan ook zijn dat je de seksuele energie (na zelfbeminning/zelfbevrediging) veel gemakkelijker voelt vloeien dan de levensenergie.

 

GOUDEN TIPS

Om beter de chi aan te voelen en tevens te vergroten kan je volgende ademhaling proberen. Ontspan jezelf en ga rustig 3 maal diep ademhalen in je buik. Bij de volgende uitademhaling ga je deze versterken door je navel naar achteren te trekken; dan voel je in je seksueel centrum energie warm worden en vrijkomen. Dit centrum komt ook een beetje naar voor terwijl je dit doet. Herhaal dit 9 of 18 keer en je zal een groot verschil aan energiemassa opmerken.

Het kan helpen om tijdens de kringloop te spiralen in elk puntje zodat je bij de volgende oefening de punten veel gemakkelijker onthoud en weet te vinden. De energie zal veel gemakkelijker zijn baan vinden in loop der tijd. Indien je in cruciale punten zoals de hartregio de energie niet goed voelt ga dan zeker daar een tijd lang spiralen.

Wanneer je aanvoelt dat de energie op een bepaalde plaats gemakkelijk vast blijft zitten; masseer dan dit punt veelvuldig!

 

Lichaamsheling

Na zelfbeminning, zelfbevrediging of seksuele betrekking en bedrijving van de liefde kan je jouw seksuele energie die je door de kringloop geloodst hebt naar jouw organen sturen voor zelfheling.

Je transformeert de seksuele energie door ze in jouw hersenen te spiralen met de helende kracht van zonlicht of nog beter violet licht. Daarna laat je de energie naar benden stromen met je tong aan je hemellichaam, maak je een speekselbolletje en slik je het ‘medicijntje’ door. Vervolgens sla je deze op in jouw onderbuik ter hoogte van de navel.

Je kan dit medicijntje meteen gaan toedienen aan je lichaam. In deze video wordt aangegeven hoe je dit doet. 

In deze video wordt bovendien aangetoond dat je ook los van het medicijntje en/of een seksuele daad dit proces reeds op gang kunt brengen met opwindingsenergie. Deze kan je aanmaken door de tepelaansturing of gewoon als je even lekker ‘goesting’ hebt. Door veel te oefenen in dit proces ; voor of na seksuele orgasmes kan je jouw lichaam, je organen en  jouw seksuele delen orgastischer maken. Je gaat bijgevolg veel intenser en langduriger genieten van orgasmes en je zal ook het vermogen ontwikkelen om een lichaamsorgasme te activeren en te sturen.

Veel genot !!

 Blijf mild voor jezelf !

HELPENDE TOOLS

Negatieve emoties omarmen en verminderen

In deze video vind je een energetische oefening op geluidsklanken. We blijven namelijk gemakkelijk in ons hoofd ‘hangen’ doordat terugkomende emoties niet volledig verwerkt zijn. Deze oefeningen kunnen helpen om bepaalde emoties te balanceren. Ook hier is herhaling de kunst! Uiteraard hoef je niet alle geluidsklanken uit te oefenen en kan je jezelf concentreren op die klanken die voor jou aangewezen zijn.

In combinatie met de meditatie-stappen zal je meer grip krijgen op jouw emoties.

 

HET JADE EI

In onderstaande video’s krijg je een overzicht van de werking en de toepassing van het yoni-eitje. In het eerste filmpje bespreek ik de verschillende soorten en hoe je het best gebruikt. In het tweede filmpje verken je hoe je met het eitje jouw emoties beter kunt balanceren.

 

3 opmerkingen:

– Je kan ook de oefeningen in de tweede video doen ZONDER het jade-ei

– Doe de oefeningen niet tijdens menstruaties 

– Het eitje opnieuw verwijderen kan je ook bevorderen met de squat-houding 

 

Helende dankbaarheids – meditatie 

Met deze meditatie sluiten we onze Juicy Soulsations af.

Hierin begeleid ik jou op een dankbare manier naar je innerlijke zelf. Bovendien balanceer je jouw emoties met je zintuigen en creëer je een positieve intentie naar een grote zelfliefde van jouw pure ‘ik’.

We versterken het vuur en water-element in jouw innerlijk landschap en verenigen warmte en zachtheid, liefde en lust, yin en yang in onze energiebron.

Voel de helende kracht van jouw magische parel, breng deze doorheen de micro-kosmische baan en verbind lichaam en geest.

Deze meditatie vormt een innige samenvatting van jouw proces en is de ideale manier om te groeien naar een nog sterkere verbinding met jezelf. Indien je heel snel de intro wilt overslaan ga dan naar 8:30 minuten ;-). Geniet van jouw wonderlijk vermogen

Inspiraties

Ervaar en leer hoe je vanuit verschillende energieën een beter inzicht krijgt in jezelf, je lichaam, je relatie, je gezin en jouw seksualiteit. Per thema vind je hier onderaan een 4 of 5 tal inspiratiesessies. Klik op de desbetreffende TITEL om naar de video of tekst te gaan.

Deze inspiraties kan je ook volgen via de facebook Love Travel Dance – academy waarin je je GRATIS lid kunt maken.

Examenstress

Examenstress

Seksuele opvoeding

Seksuele opvoeding

Tantra: uitwisseling seksuele energie

Tantra: uitwisseling seksuele energie

Vrij met water en vuur

Vrij met water en vuur

Zeg JA

Zeg JA

Omarm je innerlijke moeder !

Omarm je innerlijke moeder !

Killing me softly

Killing me softly

TRAINING Sensuele Energie

TRAINING Sensuele Energie

Sex is a sacred art

Sex is a sacred art

Sensuele energie en emoties

Sensuele energie en emoties

Grootste voorwaarde

Grootste voorwaarde

Inner Freedom !

Inner Freedom !

Relationele groei begint bij jezelf!

Relationele groei begint bij jezelf!

Relationele energie bepaalt 80% van je dag

Relationele energie bepaalt 80% van je dag

Moeheid en vermoeidheid

Moeheid en vermoeidheid

Persoonlijke vrijheid en geluk

Persoonlijke vrijheid en geluk

Thoughts become things

Thoughts become things

Samen in balans

Samen in balans

In balans met het universum

In balans met het universum

HOE breng je energie in balans ?

HOE breng je energie in balans ?

ENERGIE IN BALANS

ENERGIE IN BALANS

Kwetsbaarheid is de sleutel tot verbinding

Kwetsbaarheid is de sleutel tot verbinding

Lichaamsbeeld en lichaamsliefde

Lichaamsbeeld en lichaamsliefde

De kracht van ons aanbod

De kracht van ons aanbod

Dans jezelf in balans

Dans jezelf in balans

Lichamelijke energie

Lichamelijke energie

Belangrijk in een relatieconflict

Belangrijk in een relatieconflict

Wat zijn jouw hoogste waarden?

Wat zijn jouw hoogste waarden?

De man (in ons)

De man (in ons)

Mannelijke energie

Mannelijke energie

Sensitief zijn

Sensitief zijn

Hoe verbinden met je vrouwelijke energie

Hoe verbinden met je vrouwelijke energie

De invloed van onze cyclus

De invloed van onze cyclus

8 maart : internationale vrouwendag

8 maart : internationale vrouwendag

Yin energie

Yin energie

YinYang balans

YinYang balans

The Best of Breasts

The Best of Breasts

In contact met je erotische energie

In contact met je erotische energie

Balans in bed !

Balans in bed !

Innerlijke kracht helpt jou om angsten te overwinnen

Innerlijke kracht helpt jou om angsten te overwinnen

Voed jouw innerlijke kracht !

Voed jouw innerlijke kracht !

Innerlijke kracht; jouw thuisbasis

Innerlijke kracht; jouw thuisbasis

Luister naar de stem van het kind

Luister naar de stem van het kind

Samengestelde gezinnen; een complex gegeven

Samengestelde gezinnen; een complex gegeven

Familieruzies

Familieruzies

Leer jij ook veel uit je family vibes?

Leer jij ook veel uit je family vibes?

Welke orgasmes voelen voor jou het leukst?

Welke orgasmes voelen voor jou het leukst?

BodyMindSoul in balans

BodyMindSoul in balans

Tips rond masturberen

Tips rond masturberen

Hoe houden we de vonk erin?

Hoe houden we de vonk erin?

Liefde is geven en nemen; seks ook ?

Liefde is geven en nemen; seks ook ?

Hoe versterken we onze sensuele energie?

Hoe versterken we onze sensuele energie?

Algemeen welzijn versus seksueel welzijn

Algemeen welzijn versus seksueel welzijn

Relationele versus sensuele energie

Relationele versus sensuele energie

Sensuele energie: ontwaken en bewustzijn

Sensuele energie: ontwaken en bewustzijn

Ontmoet de ont-moeting

Ontmoet de ont-moeting

Omgaan met frustraties

Omgaan met frustraties

Erkennen en versterken

Erkennen en versterken

Bewustzijn en fases

Bewustzijn en fases

Voel waar energie zich verbindt

Voel waar energie zich verbindt

Creëer jouw energie

Creëer jouw energie

Transformeer jouw energie

Transformeer jouw energie

Erken jouw persoonlijke energie

Erken jouw persoonlijke energie

Wees bewust van jouw persoonlijke energie

Wees bewust van jouw persoonlijke energie

Love Travel Dance

Blijf op de hoogte!

Meld je aan om alle nieuwigheden over Love Travel & Dance in je mailbox te ontvangen.